Στην αντεπίθεση ο ηθοποιός που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικες – ΒΙΝΤΕΟ

Βλέποντας την καριέρα του και τη ζωή του να διαλύονται μετά τις καταγγελίες διάφορων γυναικών ότι τις παρενόχλησε σεξουαλικά όταν ήταν ανήλικες, ο Κρις Ντ’ Ελία πέρασε στην αντεπίθεση. Την προηγούμενη εβδομάδα μία χρήστρια του twitter ανήρτησε μηνύματα που φέρεται να είχε ανταλλάξει με τον ηθοποιό που πρωταγωνιστούσε στη δεύτερη σεζόν της σειράς του Netflix, “You”, όταν υποτίθεται ότι ήταν 16 ετών κατηγορώντας τον ότι της την “έπεσε”. Μετά τις καταγγελίες της και άλλες γυναίκες προχώρησαν σε παρόμοιους ισχυρισμούς κατηγορώντας τον ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση. Είπαν ότι ο Ντ’ Ελίας τους ζήτησε γυμνές φωτογραφίες τους, σε κάποιες περιπτώσεις ενώ αυτές ήταν ανήλικες και μία ισχυρίστηκε ότι της επέδειξε το ερεθισμένο όργανό του σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Μετά τις καταγγελίες το πρακτορείο του τον εγκατέλειψε όπως και ο μάνατζέρ του ενώ ακυρώθηκαν αρκετά σόου του που διοργανώνοντας με live συνδέσεις. Τώρα, εκπρόσωποι του ηθοποιού, δίνουν στην Page Six μία ευρύτερη εικόνα της υπόθεσης διανέμοντας τα μηνύματα που αντάλλαξε ο ηθοποιός με τις κοπέλες που τον καταγγέλλουν για σεξουαλικά ατοπήματα θέλοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Παρουσίασαν ένα email ανάμεσα στον ηθοποιό και την Κλάρα Σάλερ, η οποία ανήρτησε ηλεκτρονικά μηνύματα από το 2012 στο Twitter όπου ο Ντ’ Ελία της έλεγε ότι ήθελε να κάνει “γυμνό σεξ” μαζί της Όταν τα δημοσιοποίησε η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ήταν τότε 17 χρονών. Ωστόσο, η ομάδα του ηθοποιού δημοσιοποίησε email όπου αυτός φέρεται να τη ρωτούσε περίπου στα μισά της συνομιλίας τους “πόσο χρονών είσαι;” και εκείνη απάντησε “12” αστειευόμενη. Αυτός ανταπάντησε “απάντησεεεεεε” και εκείνη είπε “24;” χωρίς να πει ξεκάθαρα την ηλικίας της. Βέβαια της ζήτησε “φωτογραφίες” πριν ρωτήσει την ηλικία της και συνέχισε την πρόστυχη συζήτηση ακόμη και όταν δεν του είπε ξεκάθαρα πόσο χρονών είναι. Άλλη γυναίκα, η Κολίν Ρίλεϊ, ανήρτησε μήνυμά του από το 2014 όπου της ζητούσε “να το κάνουν” και εκείνη απαντούσε “Κρις είμαι 16”. Όμως η ομάδα του Ντ’ Ελία δημοσιοποίησε τη συνέχεια της συζήτησης όπου της απάντησε “ω, σκ@@ά, νόμιζα ότι ήσουν σε σόου μου. Πρέπει να είσαι το λιγότερο 18 για να μπεις στο σόου. Την πάτησα. Γεια σου” Οι εκπρόσωποι του ηθοποιού επεσήμαναν ότι η κοπέλα δεν περιέλαβε αυτό το μήνυμα σε όσα δημοσιοποίησε κατηγορώντας τον. Τέλος, δημοσιοποίησαν ένα email από τη Σιμόνε Ρόσι, την πρώτη γυναίκα που τον κατηγόρησε. Η Ρόσι είπε στους LA Times ότι είχαν ανταλλαγή μηνυμάτων το 2015 όταν ήταν 16 και ισχυρίστηκε ότι της ζήτησε να “το κάνουν” και να του στείλει φωτογραφίες της.

Την Τετάρτη, η ομάδα του Ντ’ Ελία δημοσιοποίησε email από τον Οκτώβριο του 2019 όπου η Ρόσι φέρεται να του έγραψε: “Τώρα είμαι 21 και έτοιμη να γ@@@@ώ” στο οποίο ο Ντ’ Ελία δεν της απάντησε. Κι όμως η Ρόσι έγραψε στο Twitter μαζί με τα στιγμιότυπα από την οθόνη με τα μηνύματά του ότι “φαντάσου να είσαι 16 και να σου την πέφτει ένας κωμικός stand up με τα διπλάσια χρόνια σου και ο μόνος λόγος που δεν τον συνάντησες και δεν σε κακοποίησε ήταν επειδή μόλις είχες αποκτήσει φίλο στην ηλικία σου. Ήταν αυτός που χρησιμοποίησε την ανισορροπία ισχύος ανάμεσά μας προς όφελός του οπότε αει γ@@@@@υ Ντ’ Ελία”.

Οι εκπρόσωποί του δεν παρουσίασαν περαιτέρω υλικό ή επιπρόσθετα μηνύματα σε απάντηση των καταγγελιών τις οποίες οι LA Times χαρακτήρισαν ως “χιονοστιβάδα στιγμιότυπων” από την ανταλλαγή μηνυμάτων ανάμεσα στον Ντ’ Ελία και τις γυναίκες. Επίσης, μιλώντας στους Times, μία γυναίκα που δεν ήταν ανήλικη εκείνη την εποχή, η Λάουρα Βιταρέλι, είπε ότι το 2015 την προσκάλεσε μαζί με μία φίλη σε πάρτι στο ξενοδοχείο του στη Νέα Υόρκη. Είπε ότι όταν έφθασαν δεν υπήρχε κανένα πάρτι. ΑΠοφάσισαν να φύγουν και καθώς άρχισαν να μαζεύουν τα πράγματά τους εκείνος κατέβασε το παντελόνι του και τους επέδειξε τον ερεθισμένο ανδρισμό του. “Είστε σίγουρες γι’ αυτό;” φέρεται να τις ρώτησε. Μετά τις καταγγελίες, ο Ντ’ Ελία μίλησε στο ΤΜΖ και είπε: “Δεν έχω κυνηγήσει ποτέ καμία ανήλικη εις γνώσιν μου. Όλες οι σχέσεις μου ήταν τόσο νόμιμες όσο και συναινετικές και ποτέ δεν συνάντησα ή αντάλλαξα άσεμνες φωτογραφίες με τους ανθρώπους που γράφουν στο twitter για εμένα”. Σημείωσε ότι λυπάται αληθινά “ήμουν ένας ανόητος τύπος που άφησα εντελώς τον εαυτό μου να πιαστώ από τον τρόπο ζωής μου. Αυτό είναι το λάθος μου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ