Ινδία: Τον σκότωσαν συγγενείς του – Έβγαλαν από την πρίζα τον αναπνευστήρα για να βάλουν ανεμιστήρα

Ένας 40χρονος άνδρας που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στην Ινδία πέθανε όταν συγγενείς του, που είχαν πάει για να τον επισκεφτούν, έβγαλαν από την πρίζα τον αναπνευστήρα που τον κρατούσε στη ζωή προκειμένου να βάλουν τον ανεμιστήρα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα στο νοσοκομείο Maharao Bhimsingh στην πολιτεία Ρατζαστάν. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο 40χρονος νοσηλευόταν σε αυτοσχέδια μονάδα απομόνωσης καθώς υπήρχαν υποψίες ότι πάσχει από κορονοϊό εξαιτίας των αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Ο αναπνευστήρας ο οποίος τον κρατούσε στην ζωή από την στιγμή που βγήκε από την πρίζα συνέχισε να λειτουργεί με την μπαταρία για περίπου 30 λεπτά μέχρι που σταμάτησε σύμφωνα με αρκετά ινδικά ΜΜΕ και το VICE News.

Οι συγγενείς του 40χρονου όταν αντιλήφθηκαν τι συνέβη κάλεσαν σε βοήθεια, ωστόσο οι γιατροί παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Λίγη ώρα μετά τον θάνατό του βγήκε το αποτέλεσμα του διαγνωστικού τεστ για κορονοϊό στο οποίο είχε υποβληθεί και ήταν αρνητικό.

Οι συγγενείς του άτυχου άνδρα είχαν φέρει από το σπίτι τους τον ανεμιστήρα καθώς το σύστημα κλιματισμού στο νοσοκομείο ήταν κλειστό για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ