Τραγωδία στην άσφαλτο: 18χρονη Ρωσίδα influencer σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Μπαλί

Σε τροχαίο δυστύχημα στο Μπαλί έχασε τη ζωή της μία 18χρονη Ρωσίδα influencer, η οποία έγινε εκατομμυριούχος στα 15 της. Η Αναστάσια Τροπιτσέλ υπέφερε από χτυπήματα στο κεφάλι όταν είχε το ατύχημα με τη μηχανή της.

Ο φίλος της Βίκτορ Μαγντάνοβιτς, 30 ετών, που οδηγούσε τη δική του μηχανή δίπλα της, είπε ότι οδηγούσε με 80-100 χλμ. όταν άρχισε να τρέμει η Kawasaki της και μετά έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συντριβεί στα κιγκλιδώματα. Σε βίντεο απεικονίζονται κάποιες από τις τελευταίες της στιγμές, προτού ανέβει στη μηχανή της, καθώς κατέγραφε τον εαυτό της μέσα από τον καθρέφτη της μηχανής και τη θέα από τις παραλίες. Η Αναστάσια ήταν μπλόγκερ από την ηλικία των 12 ετών και είχε γίνει εκατομμυριούχος στα 15 από την επιτυχημένη διαδικτυακή της παρουσία. “Σας εμπνέω να κάνετε αυτό που δεν μπορείτε” είχε πει απευθυνόμενη στους νεαρούς ακολούθους της. “Ανοίγω τα φτερά σας και σας στέλνω να πετάξετε” έγραφε.

Το πραγματικό της όνομα ήταν Αναστάσια Ζουμπρίνα. Σκοτώθηκε λίγο μετά την αγορά της μηχανής της και αμέσως μετά τον δημόσιο καβγά με τον γιατρό πατέρα της που την είχε προειδοποιήσει ότι η διαδικτυακή της επιτυχία την οδηγούσε στην αποτυχία. Έμενε στο Μπαλί λόγω καραντίνας έπειτα από ένα ταξίδι στο νησί της Ινδονησίας για να το ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram.

“Η επιχείρησή σου καταρρέει. Η ομάδα σου διασκεδάζει σε δικό σου βάρος. Δεν ολοκληρώνεις τα νέας σου σχέδια. Δεν είναι ευχάριστο να το ακούς αυτό αλλά ελπίζω να σου φανεί χρήσιμο. Έχεις μόνο τη διασκέδαση στο μυαλό. Πρέπει να μαζέψεις τα μυαλά σου και να αρχίσεις να δουλεύεις αν θες να ζήσεις καλά” της έλεγε ο πατέρας της, ο οποίος παράλληλα υποστήριζε ότι ο σύντροφός της την κρατά πίσω. Η κοπέλα κατηγόρησε τον πατέρα της ότι την “έκαιγε” συναισθηματικά και την πρόδιδε. Ο σύντροφός της από την Ουκρανία ανέβασε μία ανάρτηση όπου ενημέρωνε για τον χαμό της Αναστάσια.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ