Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει γενέθλια – Η συγκινητική ανάρτηση της βασίλισσας Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ γιορτάζει τα 38α χρόνια του και η βασιλική οικογένεια έχει κάθε λόγο να γιορτάζει. Εκείνη που ευχήθηκε πρώτη δημοσίως ήταν η γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ η οποία φρόντισε να στείλει τις ευχές της με μία συγκινητική φωτογραφία όπου κάθεται δίπλα του και οι δύο έχουν πλατύ χαμόγελο. Ήταν το 2016, όπου εορτάζονταν τα 90ά γενέθλιά της σε ένα πάρτι δρόμου στο Λονδίνο. “Εύχομαι στον Δούκα του Κέμπριτζ πολύ ευτυχισμένα γενέθλια” έγραφε στη λεζάντα της φωτογραφίας από τα παλιά, που επίσης θυμίζει τις όμορφες ημέρες όπου η βασιλική οικογένεια ήταν “ένα”.

Η οικογένεια του Ουίλιαμ το γιόρτασε δίνοντας στη δημοσιότητα την καθιερωμένη φωτογραφία πάντα διά χειρός Κέιτ Μίντλετον. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία απεικονίζονται ο εορτάζων πατέρας μαζί με τα τρία του παιδιά, Τζορτζ, Σάρλοτ, Λούις. Έτσι, το Παλάτι του Κένσινγκτον που εκπροσωπεί την οικογένεια του πρίγκιπα Ουίλιαμ, έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες που τράβηξε η ίδια η Κέιτ την Παρασκευή στην εξοχική τους κατοικία στον Νόρφολκ όπου ο Ουίλιαμ παίζει με τα τρία του παιδιά.

Πάντως, ο πρίγκιπας Κάρολος επέλεξε να γιορτάσει την ημέρα του πατέρα ανεβάζοντας στο instagram μία φωτογραφία των δύο γιων του από αγώνα πόλο από το μακρύ παρελθόν, ενώ τίμησε και τον δικό του πατέρα, τον 99χρονο πρίγκιπα Φίλιππο, με μια φωτογραφία από το 1951. Ο Φίλιππος κρατά στην αγκαλιά του τον Κάρολο στον κήπο του Οίκου Κλάρενς ενώ η τότε πριγκίπισσα Ελισάβετ κρατά στα χέρια της τη μικρούλα πριγκίπισσα Άννα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ