JK Rowling: Πώς απάντησε ο πρώην σύζυγός της στις καταγγελίες για τον “βίαιο γάμο” τους – ΦΩΤΟ

Στο στόχαστρο έχει τεθεί τις τελευταίες ημέρες η συγγραφέας του Χάρι Πότερ έπειτα από διαμάχη της με μια διεμφυλική γυναίκα. Ένα σχόλιό της θεωρήθηκε ρατσιστικό για τους τρανς (διεμφυλικούς) και μάλιστα εναντίον της στράφηκαν και οι σταρ των ταινιών Χάρι Πότερ Ντάνιελ Ράντκλιφ και Έμμα Γουάτσον. Ωστόσο, η συγγραφέας JK Rowling επανήλθε με ένα κείμενο 3.663 λέξεων στο οποίο έσπασε τη σιωπή της για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη αλλά και τον βίαιο γάμο της. Η συγγραφέας ήταν παντρεμένη με τον Πορτογάλο πρώην δημοσιογράφο Χόρχες Αράντες ο οποίος πλέον ζει σε ένα διαμέρισμα στο Πόρτο. Αυτός εθεάθη για πρώτη φορά μετά τις καταγγελίες της συγγραφέως για ενδοοικογενειακή βία, έξω από το διαμέρισμά του φορώντας γάντια και μάσκα.

Ο ίδιος μιλώντας στην Daily Mail εμφανίστηκε αμετανόητος για τις πράξεις του παραδεχόμενος ότι χαστούκισε την πρώην σύζυγό του. “Δεν λέει και κάτι καινούργιο, δεν υπάρχει κάτι νέο σ’ αυτό και δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να πούμε γι’ αυτό το ζήτημα” είπε ο Αράντες και πρόσθεσε: “Δεν υπάρχει νόημα να μιλάμε πια γι’ αυτό αφού δεν υπάρχει κάτι να πούμε για ό,τι συνέβη”.

Παλαιότερα είχε απορρίψει τον χαρακτηρισμό της JK Rowling για τον βίαιο γάμο τους. Κι ενώ αρνείται ότι υπήρξε ενδοοικογενειακή βία στον γάμο τους, ο 52χρονος Αράντες επανέλαβε προηγούμενη δήλωσή του όπου παραδέχεται ότι χαστούκισε την πρώην του αφού εκείνη τον εγκατέλειψε παίρνοντας μαζί της την κόρη τους Τζέσικα. Μετά τον χωρισμό, η 54χρονη Rowling επέστρεψε στη Σκωτία όπου έγραψε τα παγκοσμίως επιτυχημένα βιβλία της του Χάρι Πότερ. Ο Αράντες είναι πρώην δημοσιογράφος που εργαζόταν στην τηλεόραση. Έχασε τη δουλειά του αφού βυθίστηκε στον εθισμό του στα ναρκωτικά. Ζει ακόμη στο διαμέρισμά του στο Πόρτο ενώ οι γείτονες λένε ότι δεν βγαίνει συχνά έξω. Ζει με χορηγίες και έχει χρόνια να εργαστεί, σε αντίθεση με την πρώην του που πλέον είναι εκατομμυριούχος.

σχολίασε κι εσύ