“Φωτιές” ανάβει ο κρυφός έρωτας του Τζόνι Χάλιντεϊ με την Κατρίν Ντενέβ – ΦΩΤΟ-BINTEO

Ο μεγαλύτερος και διασημότερος έρωτας του Τζόνι Χάλιντεϊ, του ρόκερ που έφυγε από τη ζωή το 2017, λεγόταν ότι ήταν η Σιλβί Βαρτάν, η ντίβα εκείνης της εποχής, με την οποία και παντρεύτηκε όταν εκείνος ήταν 22 ετών.

Όμως το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου Ζιλ Λοτ παρουσιάζει την ταραχώδη σχέση του Γάλλου Έλβις Πρίσλεϊ με την πανέμορφη Κατρίν Ντενέβ και ανάβει φωτιές στη Βαρτάν, η οποία έκανε λόγο για μυθοπλασίες.

Το Paris Match, πάντως, αφιέρωσε αρκετές σελίδες στον έρωτα που περιγράφεται στο βιβλίο “Lady Lucille” του Λοτ και κάνει λόγο για έναν κρυφό έρωτα ο οποίος συζητείται εδώ και χρόνια. Σύμφωνα με τον Λοτ η γυναίκα που είχε κλέψει την καρδιά του Χάλιντεϊ και ήταν αυτή που την έκανε να χτυπά πιο δυνατά δεν ήταν άλλη από την Κατρίν Ντενέβ. Ο ρόκερ φέρεται να ερωτεύθηκε την Κατρίν στα γυρίσματα της ταινίας “Les Parisiens” το 1961, αλλά η σταρ ήταν σε σχέση με τον σκηνοθέτη Ροζέ Βαντίμ και μετά εκείνος παντρεύτηκε τη Σιλβί.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, η Κατρίν Ντενέβ βρήκε τον Χάλιντεϊ στην Ιαπωνία το 1978, ενώ αυτός μόλις είχε χωρίσει από τη Βαρτάν. “Η Κατρίν και ο Τζόνι έμοιαζαν πιο κοντά από ποτέ ενώ η Σιλβί δεν μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή της” αναφέρει ένα απόσπασμα στο βιβλίο.

Η ίδια η Βαρτάν σχολιάζοντας τα αποσπάσματα του βιβλίου και τις φήμες για τον κρυφό έρωτα που είχε ο τότε σύζυγός της με τη συμπρωταγωνίστριά του, ανήρτησε στο instagram φωτογραφίες από την Ιαπωνία όπου ήταν μαζί του και σχολίασε ως εξής: “Πάντα με εκπλήσσει να μαθαίνω πράγματα για τη ζωή μου που με κάνουν και γελώ, όχι αναγκαίως ακριβή. Έτσι, σύμφωνα με πρόσφατα παραμύθια, άξια για διαγωνισμό κεντήματος ή επιστημονικής φαντασίας, φαίνεται πως την εποχή που τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες στην Ιαπωνία το 1978, ήμουν σε μια κατάσταση απελπισίας και χωρισμένη λίγο πολύ από τον Τζόνι. Είναι αστείο. Δεν έχω καν το ίδιο βλέμμα εκείνη την περίοδο και αυτό για καλό λόγο: εκμεταλλευόμενη ένα διάλειμμα από την περιοδεία που έκανα στη χώρα, γιόρτασα στις 15 Ιουνίου τα 15 χρόνια με τον Τζόνι μαζί με την Κατρίν Ντενέβ (και οι δύο μέλη του μουσικού Φεστιβάλ του Τόκιο, όπως και οι Μισέλ Λεγκράν, Νταϊάνα Ρος και άλλοι). Καμία απογοήτευση ούτε χωρισμός, πάντως, αλλά απόλαυση και χαρά που μοιραζόμαστε μία χαρούμενη στιγμή με ανθρώπους που αγαπώ. Ξέρω πως μερικές φορές, κάποιοι για χαμηλούς εμπορικούς σκοπούς προτιμούν τη φαντασία από την πραγματικότητα. Όχι εγώ, ιδίως όταν η πραγματικότητα είναι πολύ πιο όμορφη από μία πλεγμένη φαντασία ή sold out, χωρίς τη γνώση μου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ