Οργή στην Κύπρο: Νταής ξυλοκόπησε τη σύντροφό του και τον σκύλο τους στο μπαλκόνι – ΒΙΝΤΕΟ σοκ

Ένα ακόμη άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στην Κύπρο.

Σε βίντεο που διακινείται στα social media και αναδημοσιεύουν ΜΜΕ, διακρίνεται ένας άνδρας να χτυπά τη σύντροφό του και τον σκύλο τους, στο μπαλκόνι του σπιτιού όπου διαμένουν. Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί, στην Πάφο και βιντεοσκοπήθηκε από αυτόπτη μάρτυρα.

Οι δύο εμπλεκόμενοι είναι Βούλγαροι πολίτες, ενώ η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του δράστη, ο οποίος καταζητείται.

Όπως φαίνεται και στο οπτικό υλικό, ο δράστης χτυπά βάναυσα με χέρια και πόδια τη σύντροφο του, που βρίσκεται στο πάτωμα προσπαθώντας να προφυλαχθεί, ενώ χτυπήματα δέχεται και ο σκύλος που δείχνει να προσπαθεί να προφυλάξει τη γυναίκα. Εκτός από τους αυτόπτες μάρτυρες, καταγγελία έκανε και το θύμα.

Αστυνομικοί που είχαν στα χέρια τους το βίντεο, μετέβησαν στο Νοσοκομείο Πάφου όπου η 28χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε με τη βοήθεια γειτόνων της σε κακή κατάσταση και κρατήθηκε για νοσηλεία. Το θύμα του ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι ο 27χρονος σύντροφος της την ξυλοκόπησε λόγω προσωπικών διαφορών.

Το περιστατικό προκάλεσε επίσης την αντίδραση φιλοζωικών οργανώσεων και απλών πολιτών, λόγω της κακομεταχείρισης και του ζώου από την πλευρά του δράστη.

Προσοχή, οι εικόνες που ακολουθούν είναι σκληρές:

Πηγή: philenews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ