Υπόθεση Μαντλίν: Ύποπτος και για την εξαφάνιση της “Γερμανίδας Μάντι” ο 43χρονος παιδόφιλος

Ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο της αστυνομίας και για την εξαφάνιση ενός 5χρονου κοριτσιού πριν από 8 χρόνια, της “Γερμανίδας Μάντι” όπως την αποκαλούν, Inga Gkehricke. H Inga εξαφανίστηκε από δάσος στη Σαξονία Ανχαλτ εκεί όπου περιφερόταν ενώ η οικογένειά της απολάμβανε εκδρομή με μπάρμπεκιου. Οι ντετέκτιβ δεν κατάφεραν να επιλύσουν την υπόθεσή της από τότε. Το κορίτσι εξαφανίστηκε στις 2 Μαΐου 2015 και το περιστατικό συνέβη μόλις 48 μίλια από το σπίτι του 43χρονου Κρίστιαν Μπρίκνερ, στο Νοϊβεγκερσλέμπεν. Οι εισαγγελείς από το Στένταλ επιβεβαίωσαν ότι ξεκίνησαν προκαταρκτική έρευνα σχετικά με την εμπλοκή του Μπρίκνερ και στην υπόθεση της Inga, η οποία ξανάνοιξε τώρα . Όπως είπε ο επικεφαλής εισαγγελέας στο Στένταλ, η αστυνομία εξετάζει νέα στοιχεία σε σχέση με τον ύποπτο στο Μπράουνσβαϊγκ. Σύμφωνα με το Sky News, πέρυσι, ο Μπρίκνερ θεωρείτο ήδη πιθανός ύποπτος για την εξαφάνιση της Inga. Το σπίτι του φέρεται να ερευνήθηκε έναν χρόνο μετά την εξαφάνιση της 5χρονης από το γερμανικό δάσος αλλά δεν ελήφθη καμία δράση.

Σύμφωνα με έγγραφα που αποκάλυψε το Spiegel, ο Μπρίκνερ φέρεται να φαντασιωνόταν σε διαδικτυακές συζητήσεις την απαγωγή και τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιού τον Σεπτέμβριο του 2013. Λέγεται ότι είπε σε έναν γνωστό του ότι ήθελε “να αιχμαλωτίσει κάτι μικρό και να το χρησιμοποιήσει για μέρες” και πως θα ήταν πιο ασφαλές αν κατέστρεφε μετά τις αποδείξεις”.

Ο Μπρίκνερ τέθηκε υπό έρευνα τον Φεβρουάριο του 2016 για την εξαφάνιση της Inga από το δάσος, σύμφωνα με την εφημερίδα Volksstimme. Οι ντετέκτιβ φέρεται να ανακάλυψαν μία συσκευή στο σπίτι του που περιείχε παιδικό πορνογραφικό υλικό και λέγεται ότι δεν είχε άλλοθι για την ημέρα που η πεντάχρονη εξαφανίστηκε. Επίσης, μία ημέρα πριν από την εξαφάνιση του παιδιού, ενεπλάκη σε τροχαίο σε σημείο που βρισκόταν 55 μίλια από την κατοικία της Inga. Ωστόσο, δεν ακολούθησαν περαιτέρω ενέργειες εναντίον του για τη σχέση του με την Inga, κάτι που δημιουργεί ερωτήματα σύμφωνα με τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τη μητέρα του κοριτσιού.

Πηγή: Spiegel, Skynews , Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ