Καθώς τα τσίρκο παραμένουν κλειστά λόγω της πανδημίας η ακροβάτισσα Αλεξάντρα Κιεντρόβιτς από την Πολωνία έχει μείνει σπίτι χωρίς δουλειά. Η ίδια δείχνει στους ακολούθους της πόσο βαριέται στην καραντίνα που αποφάσισε να… φέρει το τσίρκο σπίτι της. Έτσι προπονείται κάνοντας απλές καθημερινές δουλειές… με τον δικό της τρόπο. Από κούπες τσαγιού μέχρι αυτοκίνητα εξυπηρετούν τον σκοπό τους και βέβαια οι κινήσεις της κόβουν την ανάσα με την ελαστικότητα και την ευλυγισία της. Η 25χρονη ακροβάτισσα είχε αναδειχθεί νικήτρια στην 8η σεζόν του “Πολωνία έχεις ταλέντο” και δεν απορούμε γιατί. Έχει εμφανιστεί και στο “Αμερική έχεις ταλέντο” αλλά και στο βρετανικό σόου ως μέρος ντουέτο όπου ο νυν μνηστήρας της Αλφρέντο Σίλβα της πετούσε μαχαίρια.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.σχολίασε κι εσύΑκολουθήστε το Enikos στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.grΕιδήσειςΡοή Ειδήσεων2 ώρες πρινΘρίλερ στην Καλαμάτα: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε στάβλο – Φέρει τραύμα από όπλο στο κεφάλι
2 ώρες πρινΤο μυστήριο του χρόνου: Η «παράξενη Φυσική» που ενώνει τη βαρύτητα με τον κβαντικό κόσμο
13 λεπτά πρινGrand Hotel: Ποιος απήγαγε τον μικρό Γεώργιο;
21 λεπτά πρινΥπουργικό Συμβούλιο: Συνεδριάζει αύριο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Τα θέματα της ατζέντας
27 λεπτά πρινΧάρης Μαυρουδής: «Δεν είχα δει ότι εκεί πέρα που πήγαινα να κάτσω ήταν ο καρχαρίας – Με σήκωσε η εκπαιδεύτρια από το τζάκετ»
34 λεπτά πρινΈχω παιδιά: Ο Νίκος Μουτσινάς μπαίνει στη σειρά
ENIKOS NETWORK
![]()
![]()
Γιατί παραμιλάμε στον ύπνο μας; Πότε πρέπει να δούμε γιατρό
![]()
1ο Εθνικό Forum για τη Νόσο Πάρκινσον: Στο επίκεντρο η εθνική στρατηγική και η ποιότητα ζωής των ασθενών