Fortnite: Νέες διαρροές και πληροφορίες για τη νέα σεζόν του δημοφιλούς videogame – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Η νέα season του Fortnite αναμένεται στις 11 Ιουνίου, μετά τη νέα μετάθεσή της. H Epic Games δεν έχει δώσει πολλές πληροφορίες για την τρίτη σεζόν, όμως από τις διαρροές αναμένεται να οι παίκτες να βρεθούν σε μέρη με πολύ νερό.

Στο PlayStation Store, η εικόνα του δημοφιλούς Battle Royale παιχνιδιού άλλαξε πριν λίγες ημέρες. Σε αυτή εμφανίζεται το λεωφορείο του “Fortnite” να πετά πάνω από έναν ωκεανό, και στο βάθος διακρίνεται ένα μικρό νησάκι.

Η φωτογραφία αυτή επιβεβαιώνει τις φήμες που υπήρχαν τις τελευταίες εβδομάδες, οι οποίες έκαναν λόγο πως έρχεται κατακλυσμός στον κόσμο του Fortnite.

Στα αρχεία του παιχνιδιού βρέθηκαν πολλά νέα animation με κολύμπι, ενώ στον χάρτη του Fortnite τις τελευταίες ημέρες έχουν “ξεφυτρώσει” λίμνες από το πουθενά. Πιθανότατα ένα event κατακλυσμού θα “κλείσει” την τωρινή σεζόν.

Σύμφωνα με το Eurogamer, η Epic Games είχε προϊδεάσει το συγκεκριμένο theme, καθώς το περασμένο καλοκαίρι είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται το νησί της φωτογραφίας, πάνω στο οποίο υπάρχει ένας ναυαγός.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ