Κέιτ Μίντλετον: Αναστατωμένη μετά το προσβλητικό δημοσίευμα

Αναστατωμένη είναι η Κέιτ Μίντλετον μετά το δημοσίευμα του Tatler όπου αναφέρεται ότι μισεί τα πριγκιπικά της καθήκοντα και ότι εργάζεται σκληρότερα από ποτέ μετά το Megxit, όπως αναφέρει πηγή. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ ακολούθησαν τη νομική οδό κατά του περιοδικού για τις ανακρίβειες και εσφαλμένες αναφορές που δημοσίευσε στο άρθρο του υπό τον τίτλο “Catherine the Great”. Το Tatler αντεπιτέθηκε χθες εκδίδοντας ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία “επιβεβαιώνουμε ότι δεχθήκαμε επιστολές από δικηγόρους που εκπροσωπούν τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέμπριτζ και πιστεύουμε ότι δεν έχει καμία αξία”, Και τώρα πηγές αναφέρουν στην Κέιτι Νίκολ του Vanity Fair ότι ήταν ο υπαινιγμός πως η Κέιτ μισεί το καθήκον και τη σκληρή δουλειά που αναστάτωσε το πριγκιπικό ζευγάρι: “Παίρνει τον ρόλο της πολύ σοβαρά και εργάζεται σκληρότερα από ποτέ. Η ιδέα ότι αισθάνεται εγκλωβισμένη και εξαντλημένη απλώς δεν ισχύει”.

Οι πηγές είπαν στην ειδική επί του ρεπορτάζ των Ανακτόρων ότι η Δούκισσα είναι πολύ χαρούμενη που ανέλαβε ενεργότερο ρόλο μέσα στην πανδημία. Πρόσθεσαν ότι πάντα ήθελε το 2020 να είναι ένα σημαδιακό έτος για τα πριγκιπικά της καθήκοντα. Στο μεταξύ, στο Παλάτι, η Δούκισσα έχει τη φήμη ότι είναι “εργάτης”. Και άλλη πηγή πρόσθεσε ότι τόσο η Κέιτ όσο και ο Ουίλιαμ απόλαυσαν την καραντίνα γιατί κατάφεραν να περάσουν περισσότερο χρόνο με τα τρία τους παιδιά στο Άνμερ Χολ.

Η πηγή που δεν κατονομάζεται αποκάλυψε επίσης ότι το ζευγάρι χάρηκε να προσφέρει έστω και λίγο στη διάρκεια της κρίσης. Στο μεταξύ ιστορικός επί των Ανακτόρω ανέφερε ότι η Κέιτ σε μια κρίσιμη στιγμή ανέλαβε πιο ενεργό ρόλο. “Ο Χάρι και η Μέγκαν εγκατέλειψαν τη “φίρμα” και αυτό άφησε ένα κενό. Πιστεύω ότι η βασιλική οικογένεια κινδύνευε να μοιάζει εκτός πραγματικότητας και σκαιώδης χωρίς αυτούς” είπε η ιστορικός και πρόσθεσε ότι τώρα ήταν η στιγμή της Κέιτ να λάμψει καθώς μετά το Megxit υπήρχε κενό σε αστέρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ