Τρομακτικό ατύχημα για 11χρονη σκέιτμπορντερ – Περιγράφει πώς σώθηκε – ΒΙΝΤΕΟ

Η Βρετανίδα σκέιτμπόρντερ, Sky Brown, είχε ένα τρομακτικό ατύχημα κατά τη διάρκεια της προπόνησης και όπως είπε η ίδια το κράνος και το χέρι της, είναι αυτά που της έσωσαν τη ζωή. Η 11χρονη δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram και στο κανάλι της στο YouTube, στέλνοντας ένα συγκινητικό μήνυμα στους θαυμαστές της από το κρεβάτι του νοσοκομείου. Αν και είναι το χειρότερο ατύχημα, που είχε μέχρι τώρα, διαβεβαίωσε ότι είναι καλά αν και έχει πολλές μελανιές.

“Συνήθως δεν δημοσιεύω τις πτώσεις μου και δεν μιλάω για αυτές, γιατί θέλω οι άνθρωποι να βλέπουν την χαρά σε αυτό που κάνω, αλλά αυτή ήταν η χειρότερη πτώση μου και ήθελα όλοι να ξέρουν ότι είναι καλά” τόνισε η Brown. “Είναι OK να πέφτεις μερικές φορές. Θα επιστρέψω και θα παλέψω πιο δυνατά. Ξέρω ότι πολλά γίνονται αυτή τη στιγμή σε όλον τον πλανήτη και θέλω όλοι να ξέρετε ότι οτιδήποτε κάνουμε πρέπει να το κάνουμε με χαρά και να είμαστε ευτυχισμένοι” πρόσθεσε.

Το βίντεο δείχνει σε αργή κίνηση το λάθος της 11χρονης που την άφησε χωρίς το σκέιτμπορντ της, κυριολεκτικά στον αέρα και η πτώση της άφησε μερικά σπασμένα κόκαλα και μελανιές. Έσπασε τον αριστερό της καρπό και το χέρι και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο. Ο πατέρας της Brown δήλωσε στο ΒBC ότι η κόρη του είναι τυχερή που είναι ζωντανή έπειτα από τέτοια πτώση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ