Πέθανε ο πρώην ντράμερ του συγκροτήματος Misfits – ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

Στα 63 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο πρώην ντράμερ των Misfits Τζόι Ίματζ, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο στο συκώτι. Αν και δεν επιβεβαιώθηκε η αιτία του θανάτου, ο Ίματζ έπασχε από καρκίνο στο συκώτι από το 2016. Ο θάνατός του αναφέρθηκε στη σελίδα στο Facebook “The New York Hardcore Chronicles”. Οι Misfits τιμώντας τον ντράμερ τους έκαναν ανάρτηση στο twitter.

Είχε στηθεί σελίδα στο διαδίκτυο στον οργανισμό GoFundMe προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να βοηθήσουν τον ντράμερ να πληρώσει τα ιατρικά του έξοδα ενώ στόχος ήταν να συγκεντρωθούν 25.000 δολάρια. Πέρυσι ο Τζόι διεγνώσθη με καρκίνο στο συκώτι. Αναζητεί θεραπεία στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι και πιθανόν είναι υποψήφιος για μεταμόσχευση, αλλά αυτή η διαδικασία είναι πολύ κοστοβόρα και συχνά παρουσιάζονται φοβερές παρενέργειες. Τώρα ο Τζόι οδηγεί για να ζήσει αλλά είναι αβέβαιο αν θα είναι ικανός να συνεχίσει με τη δουλειά όταν ξεκινήσει η θεραπεία του. Με αυτήν την καμπάνια ελπίζουμε να συγκεντρώσουμε χρήματα να καλύψουμε τα ιατρικά του έξοδα και ένας μέρς των καθημερινών του εξόδων, περιλαμβανομένων του ενοικίου, της τροφής και των μεταφορικών. Δεν είναι συχνά που μπορούμε να προσφέρουμε στους καλλιτέχνες που διαμόρφωσαν τη ζωή μας, αλλά είναι μια ευκαιρία να βοηθήσουμε κάποιον σε πραγματική ανάγκη” αναφερόταν στη σελίδα που καλούσε τους ακολούθους σε προσφορά.

Ο μουσικός της πανκ ροκ γεννήθηκε ο Τζόι Πουλ στο Νιου Τζέρσι το 1957 και μπήκε στους Misfits τον Νοέμβριο του 1978. Έφυγε από την μπάντα τον Δεκέμβριο του 1979 έπειτα από μια αποτυχημένη περιοδεία στην Αγγλία με τους Damned και μετά συνεργάστηκε με αρκετά συγκροτήματα. Έπαιξε μόνο σε δύο σόου των Misfits και ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε στους Miami New Times έλεγε πως ο Τζέρι Όνλι και ο Γκλεν Ντάνζιγκ νοιάζονταν μόνο για τον εαυτό της. Δεν το ανεχόμουν. Πήρα ένα εισιτήριο με επιστροφή και γύρισα στη Νέα Υόρκη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ