Αλλάζουν όλα στο σεξ σε οίκους ανοχής: Τι αποφάσισαν στην Ελβετία ακόμη και για τις στάσεις

Αλλάζουν όλα και στο σεξ στους οίκους ανοχής στη μετά-κορονοϊό εποχή. Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, οι οίκοι ανοχής στην Ελβετία προσαρμόζονται στη νέα κανονικότητα, προκειμένου να λειτουργήσουν ξανά και έτσι θέτουν όρους. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, η ένωση της σεξουαλικής βιομηχανίας της Ελβετίας έχει καταρτίσει έναν κατάλογο με τους κανόνες που θεωρείται ότι περιορίζουν τον κίνδυνο μετάδοσης του κορωνοϊού στους οίκους ανοχής.

Οι στάσεις που θα επιτρέπονται, πλέον, στο σεξ, θα είναι δύο. Η δημοφιλής «στάση του σκύλου» με τη γυναίκα να στηρίζεται στα χέρια και τα πόδια της και τον άντρα να βρίσκεται από πίσω της και η «ανάποδη καουμπόισσα» με τον άνδρα να ξαπλώνει ανάσκελα και τη γυναίκα να κάθεται από πάνω του όμως εκείνος κοιτάζει την πλάτη αντί για το στήθος της.

Οι στάσεις στο σεξ που προστατεύουν από τον κορονοϊό συγκαταλέγονται σε ειδική λίστα που έχει συντάξει ελβετικοί οίκοι ανοχής. Οι εργαζόμενοι σε αυτούς είναι ήδη ενήμεροι για το τι επιτρέπεται και τι όχι και αδημονούν να ξαναπιάσουν δουλειά.

Όσοι εργάζονται στην ελβετική βιομηχανία του σεξ, θα πρέπει να ακολουθούν κατά γράμμα τα όσα αναφέρονται στη λίστα που προτείνει τις δύο αυτές στάσεις κατά τις οποίες υπάρχει απόσταση μεταξύ των σεξουαλικών συντρόφων και έτσι μειώνεται ο κίνδυνος μετάδοσης της νόσου Covid- 19 μέσω σταγονιδίων.

Εκτός από τις στάσεις, θα υπάρχουν και άλλα μέτρα για την προστασία της υγείας των εργαζομένων στους οίκους ανοχής. Τα νέα μέτρα, λοιπόν, περιλαμβάνουν τον εξαερισμό του χώρου για τουλάχιστον 15 λεπτά έπειτα από κάθε επίσκεψη πελάτη, ενώ θα γίνεται άμεσα αλλαγή σεντονιών και πετσετών που θα πλένονται στους 60 βαθμούς Κελσίου κάθε φορά.

Συνιστάται επίσης στους εργαζόμενους να φορούν γάντια ενώ προφυλακτικά και απολυμαντικά θα προσφέρονται στους πελάτες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ