Viral: Η συνάντηση 12χρονου με αρκούδα – Η ψύχραιμη αντίδραση που του έσωσε τη ζωή – ΒΙΝΤΕΟ

Τετ α τετ με μια τεράστια αρκούδα βρέθηκε ένας 12χρονος από την Ιταλία. Το παιδί κράτησε την ψυχραιμία του όταν είδε την καφέ αρκούδα, ενώ βρισκόταν στο δάσος για πικνίκ με την οικογένειά του. Ο Alessandro Franzoi δήλωσε ότι ήταν φοβερό αυτό που έζησε. “Ήταν η καλύτερη ημέρα της ζωής μου” είπε στην εφημερίδα La Stampa. “Ήλπιζα κάτι τέτοιο να συνέβαινε. Όταν είδα την αρκούδα να βγαίνει από τους θάμνους ενθουσιάστηκαν. Ήξερα ότι δεν πρέπει να την τρομάξω και απλά να απομακρυνθώ ήρεμα από αυτήν” πρόσθεσε.

“Δεν την κοίταξα στα μάτια, γιατί δεν ήθελα η αρκούδα να με δει ως απειλή” ανέφερε ο 12χρονος που αποδείχθηκε τέρας ψυχραιμίας, κάτι που όπως λένε οι ειδικοί ίσως του έσωσε τη ζωή και απέτρεψε την επίθεση από την αρκούδα.

Η τρομακτική συνάντηση καταγράφηκε σε βίντεο από το κινητό στα βουνά κοντά στο Sporminore της Βόρειας Ιταλίας.

Ο Alessandro βρέθηκε στο σημείο για πικνίκ με την οικογένεια του, τη μητέρα του και τον σύντροφό της. Αναζητούσε ημιπολύτιμες πέτρες όταν είδε την αρκούδα λίγα μέτρα μακριά του. Ο φίλος της μητέρας του τον συμβούλευσε να μην πανικοβληθεί και να αφήσει την αρκούδα να κάνει “τη δουλειά της”.

Ο 12χρονος ανέφερε ότι κατά το lockdown για τον κορονοϊό, διάβασε πολύ για τις αρκούδες, οπότε ήταν προετοιμασμένος. “Τα δάση και η πανίδα είναι το πάθος του. Διαβάζει πολλά βιβλία, μελετά και ονειρεύεται να ζήσει πολλές περιπέτειες” δήλωσε ο θείος του αγοριού στην εφημερίδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ