Ξετρελαμένη η βασίλισσα Ελισάβετ με τον Άρτσι – Τι είπε όταν είδε τον δισέγγονό της

Τα κόκκινα μαλλιά του δισέγγονού της Άρτσι έκαναν εντύπωση στη βασίλισσα Ελισάβετ καθώς μοιάζει πάρα πολύ με τον πατέρα του πρίγκιπα Χάρι. Η βασίλισσα δεν μπόρεσε να μην παρατηρήσει τα κοκκινόξανθα μαλλιά του μικρούλη Άρτσι στη βιντεοκλήση που της έκαναν τον προηγούμενο μήνα για τα γενέθλιά της.

Λέγεται ότι η βασίλισσα σχολίασε τις ομοιότητες του γιου με τον πατέρα του. Άλλη πηγή μέσα από το περιβάλλον του Χάρι και της Μέγκαν αναφέρει ότι το ζευγάρι ζει μαγικές στιγμές στο Λος Άντζελες και απολαμβάνουν τις στιγμές που περνούν σαν οικογένεια στη διάρκεια της καραντίνας. “Ο Άρτσι είναι ένα χαρούμενο και γλυκό μωρό, γεμάτο χαρά και αγάπη και αυτό είναι μεταδοτικό. Είναι ζωηρός και τώρα είναι αποφασισμένος να περπατήσει και πιάνεται από όλα τα αντικείμενα για να στηριχθεί”Η ειδική επί των Ανακτόρων Κέιτι Νίκολ είπε ότι η βασίλισσα έχει δει μόνο μερικές φορές τον δισέγγονό της το ένα έτος της ζωής της.

Το ζευγάρι περνά πολύ χρόνο με τη μητέρα της Μέγκαν Ντόρια και μάλιστα ψάχνουν σπίτι με χώρο ειδικό για τη γιαγιά ή με πτέρυγα όπου θα μπορεί να μείνει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ