Θρίλερ στη θάλασσα – Αγνοείται πρώην αστέρας της επαγγελματικής πάλης – ΦΩΤΟ

Σε θρίλερ μετατράπηκε μία βόλτα στην παραλία Βένις της Καλιφόρνια, όπου ο πρώην αστέρας του WWE Σαντ Γκασπάρντ και ο 10χρονος γιος του πήγαν να κολυμπήσουν. Ο γιος και ο πατέρας παρασύρθηκαν από τα ισχυρά ρεύματα με αποτέλεσμα ο 39χρονος αθλητής να θεωρείται αγνοούμενος, ενώ ευτυχώς ο 10χρονος ανασύρθηκε σώος και αβλαβής.

Αρκετοί ναυαγοσώστες βρέθηκαν στην παραλία αναζητώντας τον άνδρα μαζί με δύτες και σωστικά σκάφη, αλλά και νοσηλευτές να είναι σε ετοιμότητα να επέμβουν. Τη θαλάσσια περιοχή χτένιζαν λιμενικό και ελικόπτερα για περίπου τρεις ώρες. Αυτόπτης ανέφερε: “Είδα το αγόρι που ήταν απαρηγόρητο και τη μητέρα που είχε τυλίξει τα χέρια της γύρω του. Όλο το θέαμα ήταν σοκαριστικό, εντελώς συγκλονιστικό να βλέπεις τη μητέρα και το παιδί σε απόλυτη απόγνωση”.

Ο επικεφαλής του ναυαγοσωστικού σώματος της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Λος Άντζελες Κενίτσι Χάσκετ είπε: “Είχαμε εκεί ένα ναυαγοσωστικό σκάφος για διπλή διάσωση πατέρα και γιου. Δυστυχώς ένα κύμα βύθισε τον πατέρα καθώς προσπαθούσαμε να τους τραβήξουμε. Το ναυαγοσωστικό διέσωσε και ανέσυρε το αγόρι και προσπάθησε να ανασύρει και τον πατέρα, αλλά κατέληξε να παρασύρεται στα βάθη από ένα κύμα και δεν μπορούσαμε να τον βρούμε και αμέσως βγήκαμε με τα σωστικά σκάφη καλώντας και άλλα ναυαγοσωστικά προκειμένου να ερευνήσουμε την περιοχή για τον πατέρα του”.

Ο Γκασπάρντ είναι περισσότερο γνωστός ως μέρος της ομάδας ρέστλινγκ Cryme Tyme μαζί με τον άλλον αστέρα της επαγγελματικής πάλης JTG. Από τότε που αποσύρθηκε από τον κόσμο της πάλης, το 2010, στράφηκε στην υποκριτική, συμμετέχοντας σε αρκετές ταινίας. Παντρεύτηκε τη Σιλιάνα Γκασπάρντ το 2009 και έχουν έναν γιο μαζί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ