Κορονοϊός: Δεν πίστευε ότι υπάρχει πανδημία μέχρι που μολύνθηκε – ΒΙΝΤΕΟ

Μία “ψεύτικη κρίση” για την οποία υπερέβαλαν, θεωρούσε ότι ήταν ο κορονοϊός ο Μπράιαν Χίτσενς από τη Φλόριντα των ΗΠΑ. Μέχρι που μολύνθηκε και έπρεπε να νοσηλευθεί μαζί με τη σύζυγό του. Πλέον στέλνει μήνυμα σε όλους τους δύσπιστους και σκεπτικιστές καλώντας τους να προσέχουν και να λαμβάνουν μέτρα: “Πίστευα ότι ενδεχομένως κάτι προσπαθούσε να κάνει η κυβέρνηση, νόμιζα ότι τον πέταξαν εκεί έξω για να μας αποσπάσουν” είπε ο Χίτσενς στο WPTV από το κρεβάτι του στο νοσοκομείο και συνέχισε: “Σηκώνομαι και προσεύχομαι και ζητώ την προστασία Του και απλώς τα αφήνω έτσι. Ήταν όλες αυτές οι μάσκες και τα γάντια. Νόμιζα ότι απολώς επικρατούσε μια υστερία” είπε ενώ περιέγραψε την περιπέτειά του σε μακροσκελή ανάρτηση στο facebook.

Ο οδηγός της Uber έγραψε: “Πολλοί άνθρωποι ακόμη πιστεύουν ότι ο κορονοϊός είναι μια ψεύτικη κρίση, κάτι που πριν από λίγο καιρό πίστευα κι εγώ και όχι μόνο πίστευα ότι δεν ήταν αληθινό το μικρόβιο αλλά νόμιζα ότι το είχαν ρίξει επίτηδες και δεν ήταν τόσο σοβαρή η κατάσταση” . Στη συνέχεια επεσήμανε ότι συνέχιζε να υποεκτιμά την πανδημία ώσπου άρχισε να έχει συμπτώματα και σταμάτησε να δουλεύει. Λίγες μέρες μετά και η γυναίκα του άρχισε να μην αισθάνεται καλά, οπότε πήγε στο νοσοκομείο και της είπαν να μπει σε καραντίνα .Αλλά όταν τα συμπτώματά τους επιδεινώθηκαν πήγαν στο ιατρικό κέντρο Γκάρντενς του Παλμ Μπιτς. “Μας έκαναν αμέσως εισαγωγή και μας έβαλαν αμέσως στην εντατική. Άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα μέσα σε λίγες ημέρες αλλά η γυναίκα μου έγινε χειρότερα με αποτέλεσμα να τη θέσουν σε κώμα και να τη συνδέσουν με αναπνευστήρα. Εμένα ποτέ δεν με έβαλαν σε αναπνευστήρα και άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα, πιο δυνατός, δεν είχα ποτέ φοβερούς πόνους, απλώς αισθανόμουν αδύναμος και εξαντλημένος, προσθέτοντας ότι η γυναίκα του παραμένει σε κώμα.

“Έπειτα από 3 εβδομάδες αποδέχομαι τη σκέψη ότι μπορεί η σύζυγός μου να “φύγει” και αυτό που μου προσφέρει ειρήνη είναι ότι γνωρίζω αναμφισβήτητα ότι θα γυρίσει σπίτι κοντά στον Κύριο, αλλά επίσης πιστεύω στα θαύματα και πιστεύω ότι υπάρχει μια πιθανότητα να θεραπευθεί. Αν όχι είμαι ευγνώμων για τη γυναίκα με την οποία ήμουν παντρεμένος οκτώ χρόνια. Οπότε σκεφτείτε τι έγραψα και αν αυτό το πράγμα είναι ψεύτικη κρίση. “Κοιτάζοντας πίσω θα έπρεπε να φοράω μάσκα στην αρχή αλλά δεν το έκανα και ίσως τώρα πληρώνω το τίμημα αλλά ξέρω ότι αν την κόλλησα με συγχωρεί και ξέρω ότι και ο Θεός με συγχωρεί”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ