Έλον Μασκ: Μαθήματα… ορθοφωνίας για το “κωδικοποιημένο” όνομα του γιου του – ΒΙΝΤΕΟ

Μαθήματα ορθοφωνίας ώστε να προφέρεται σωστά το “κωδικοποιημένο” όνομα του νεογέννητου γιου του έκανε ο Έλον Μασκ μιλώντας σε podcast του The Joe Rogan Experience.

Ο CEO της Tesla που έγινε πατέρας για έκτη φορά, τόνισε πως μαμά του νεογέννητου είναι εκείνη που είχε την έμπνευση για το όνομα “είναι σπουδαία με τα ονόματα” είπε ο Μασκ που διευκρίνισε πώς θα προφέρεται ο X Æ A-12. Συμφωνα λοιπόν με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla, το Χ προφέρεται όπως το γράμμα ενώ το Æ σαν “ash” (ας). Ο ιδρυτής του Space X είπε με περηφάνια πως το A-12 στο όνομα του γιου του ήταν δική του ιδέα καθώς ήθελε να αποτίσει φόρο τιμής στο αεροσκάφη αναγνώρισης Lockheed A-12 που κατασκευάστηκαν από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών.

“Το A-12 ήταν η δική μου συνεισφορά. Ο Αρχάγγελος-12, ο πρόδρομος του SR-71, του ωραιότερου αεροπλάνου που έγινε ποτέ”.

Ο Μασκ έχει πέντε γιους από προηγούμενο γάμο ενώ αυτό είναι το πρώτο του παιδί με την Γκράιμς. Ο πρώτος του γιος, Νεβάδα, πέθανε από αιφνίδιο βρεφικό θάνατο σε ηλικία 10 εβδομάφων, το 2002.Μιλώντας επίσης για την πατρότητα ο Μασκ είπε: “Πραγματικά πιστεύω ότι είναι καλύτερο να γίνεσαι πατέρας σε μεγαλύτερη ηλικία. Το εκτιμώ περισσότερο. Τα μωρά είναι υπέροχα, είναι υπέροχα! Είμαι μικρούλια ζουζουνάκια. Είναι καταπληκτικό, είναι σπουδαίο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ