Έξαλλος ο Ρόμπερτ ντε Νίρο με τον Τραμπ – Γιατί τον χαρακτήρισε “ηλίθιο” – ΒΙΝΤΕΟ

Είναι γνωστό ότι ο Ρόμπερτ ντε Νίρο δεν μασάει τα λόγια του και δεν φοβάται να εκφράσει πολιτική άποψη, ιδίως όταν πρόκειται να ασκήσει κριτική στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Με αφορμή τον κορονοϊό και τους χειρισμούς του προέδρου στη διαχείριση της πανδημίας, ο Ντε Νίρο ήταν καταγγελτικός και καυστικός.

Κατά την εμφάνισή του στην εκπομπή The Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ, από το σπίτι του, ο διάσημος ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 100 ταινίες, χαρακτήρισε “ηλίθιο” τον Τραμπ ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να υποδυθεί τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, τον οποίο είπε ότι θαυμάζει, σε μελλοντική ταινία με θέμα την πανδημία,

“Ο Κουόμο κάνει ό,τι θα έπρεπε να κάνει ο πρόεδρος. Θα μπορούσα να τον δω και πρόεδρο. Εγώ είμαι με τον Μπάιντεν και θέλω να πάνε όλα καλά γι’ αυτόν, αλλά τουλάχιστον έχουμε έναν άνθρωπο που είναι πολύ ικανός, έναν καλό αναπληρωματικό αν το θέλετε έτσι… κάνει εκπληκτική δουλειά κάνει ό,τι θα έπρεπε να κάνει ένας πρόεδρος”.

Αποκαλώντας τον Τραμπ “ηλίθιο” είπε: “Θα μπορούσαμε να είχαμε αντιμετωπίσει καλύτερα την πανδημία αν ο ηλίθιος είχε κάνει το σωστό πράγμα, ακούγοντας όλες τις προειδοποιήσεις, ήταν τόσο πολλές, πολλές προειδοποιήσεις, και τώρα εμείς την πληρώνουμε. Θα ήταν άσχημα αλλά ποτέ τέτοιο πράγμα”.

Αναφερόμενος στη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση είπε: “Όλοι ξέρουν ποιο είναι το παιχνίδι του Τραμπ. Ολα τα κάνει για να επανεκλεγεί. Είναι τρελό, δεν έχω πια λόγια… και αυτό που είναι πιο τρομακτικό είναι ότι οι Ρεπουμπλικανοί και όσοι είναι γύρω του δεν κάνουν τίποτα. Είναι γύρω από έναν τρελό άνθρωπο και δεν κάνουν τίποτα. Δεν τα βάζουν μαζί του. Ως ηθοποιός λέω ότι μοιάζει με έργο του Σαίξπηρ. Κανείς δεν έχει τα α@@@δια να σταθεί απέναντί του. Όλοι έχουν μια πλατφόρμα. Δεν κάνουν τίποτα. Τι θα ήταν πιο σημαντικό γι’ αυτούς, να θυσιάσουν τις ψυχές τους για να κάνουν συμφωνία με τον διάολο να συνεργαστούν με αυτόν τον άνθρωπο; Είναι τρελό” πρόσθεσε έξαλλος ο Ντε Νίρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ