Δείτε από το σπίτι σας το ηλιοβασίλεμα στο Λος Άντζελες – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα είναι ένας χαλαρωτικός τρόπος για να περάσετε το απόγευμα, αλλά δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να το απολαύσουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, ειδικά αν ζουν σε μία πυκνοκατοικημένη πόλη.

Ωστόσο, το Συμβούλιο Τουρισμού και Συνεδρίων του Λος Άντζελες φέρνει το ηλιοβασίλεμα στην Καλιφόρνια απευθείας στον υπολογιστή σας, μεταδίδοντας ζωντανά το ηλιοβασίλεμα από την παραλία Βένις καθημερινά στον ιστότοπό του και στα κανάλια των social media.

Η ώρα που δύει ο ήλιος στο Λος Άντζελες είναι γνωστή ως πηγή έμπνευσης πίσω από τη φράση «μαγική ώρα». Είναι η ώρα της ημέρας, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους φωτογράφους και τους δημιουργούς ταινιών, επειδή το χρυσό φως στον ορίζοντα ουσιαστικά κάνει τα πάντα να φαίνονται καταπληκτικά.

«Όλοι, είμαστε στους καναπέδες μας, στα τραπέζια της κουζίνας, κοιτάζουμε έξω από τα παράθυρά μας και ονειρευόμαστε την ημέρα που θα βρεθούμε στην άλλη πλευρά αυτής της πανδημίας. Είτε ως μορφή απόδρασης είτε ως έμπνευση για ένα μελλοντικό ταξίδι, η επιθυμία για περιπλάνηση είναι άνευ προηγουμένου και θέλουμε να προσφέρουμε μια γεύση από το Λος Άντζελες στους ονειροπόλους, παρέχοντας παράλληλα την ευκαιρία να μάθουν κάτι νέο » δήλωσε ο Ντον Σκίοκ, διευθυντής μάρκετινγκ του Συμβουλίου Τουρισμού του Λος Άντζελες. «Τόσα πολλά από τα μουσεία μας, τα γυμναστήρια, τα εστιατόρια προσφέρουν απίστευτο περιεχόμενο στο διαδίκτυο και θέλουμε να ρίξουμε φως στο υπέροχο έργο τους, ενώ γιορτάζουμε επίσης κάτι τόσο ξεχωριστό τη “μαγική ώρα” στο Λος Άντζελες» πρόσθεσε.

Κάθε μέρα, το Συμβούλιο Τουρισμού της πόλης της Καλιφόρνια προβάλλει ζωντανά το ηλιοβασίλεμα από το ξενοδοχείο Erwin στην παραλία της Βένις, από τις 6:45 μ.μ. (τοπική ώρα).

Επιπλέον, κάθε εβδομάδα, μέσω των λογαριασμών στα social media του Συμβουλίου Τουρισμού θα ενθαρρύνονται όσοι παρακολουθούν το ηλιοβασίλεμα σε livestream να δημιουργούν ειδικά κοκτέιλ με συνταγές από εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα του Λος Άντζελες, να ακούσουν προτεινόμενες λίστες τραγουδιών και να συμμετέχουν σε άλλες διασκεδαστικές, συναρπαστικές εικονικές δραστηριότητες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ