Microsoft Office: Νέες λειτουργίες για iPad – BINTEO

Ακόμη πιο εύκολη θα γίνει σε λίγο καιρό η χρήση του Microsoft Office για τους χρήστες iOS συσκευών. Από τις πρώτες ημέρες που το Office κυκλοφόρησε για iPhone και iPad οι χρήστες ζητούσαν από την Microsoft να έχουν τη δυνατότητα να επεξεργάζονται πολλά έγγραφα ταυτόχρονα.

Ο τεχνολογικός γίγαντας τεστάρει τις τελευταίες ημέρες τη λειτουργία αυτή. Πλέον οι χρήστες θα μπορούν να ανοίγουν πολλά παράθυρα Word και PowerPoint δίπλα-δίπλα σε ένα iPad. Η λειτουργία αυτή είναι ακόμη σε beta έκδοση χωρίς να έχει δοθεί ακόμα η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για όλους τους χρήστες.

Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν την δοκιμαστική έκδοση θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι χρησιμοποιούν το iPadOS 13. Οι εσωτερικοί χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στη λειτουργία με τρεις τρόπους:

1. Αγγίξτε παρατεταμένα και σύρετε ένα αρχείο από τη λίστα Πρόσφατα, Κοινόχρηστα και Άνοιγμα αρχείων στην εφαρμογή στην άκρη της οθόνης του iPad για να το ανοίξετε δίπλα-δίπλα.

2. Στο Word ή στο PowerPoint, σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης. Στη συνέχεια, αγγίξτε παρατεταμένα το εικονίδιο της ίδιας εφαρμογής και σύρετέ το στο αριστερό ή το δεξί άκρο της οθόνης. Στη συνέχεια, πατήστε το έγγραφο για να το ανοίξετε.

3. Στο Word ή στο PowerPoint, αποκτήστε πρόσβαση στις προβολές Πρόσφατες, Κοινόχρηστες και Άνοιγμα στην οθόνη έναρξης της εφαρμογής, πατήστε το μενού “…” για ένα αρχείο στη λίστα και μετά πατήστε Άνοιγμα σε Νέο Παράθυρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ