Κορονοϊός: Πέθαναν με μία ημέρα διαφορά έπειτα από 57 χρόνια γάμου – ΦΩΤΟ

Ήταν ερωτευμένοι από έφηβοι και πέρασαν μαζί 57 χρόνια. Έγιναν και οι δύο τραγικά θύματα του κορονοϊού αφού μολύνθηκαν και πέθαναν με μία ημέρα διαφορά ο ένας από τον άλλον. Η Μορίν και Ουίλιαμ, γνωστός στους φίλους με το χαϊδευτικό Βικ, ήταν και οι δύο 74 ετών. Αρρώστησαν από κορονοϊό και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο στο Ντανφέρμλιν στις 5 Απριλίου. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1963 και γιόρτασαν 57 χρόνια έγγαμου βίου την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Είχαν δύο κόρες και τέσσερα εγγόνια.

Ο Βικ ήταν συνταξιούχος ανθρακωρύχος, είχε όγκο σε ένα από τα πνευμόνια του αλλά καθώς αυτός δεν μεγάλωνε, είχε σταματήσει τις χημειοθεραπείες και αναμενόταν να επιστρέψει στο νοσοκομείο αυτόν τον μήνα για εξετάσεις

Η Μορίν είχε ελαφρά χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, όπως πιστεύει η οικογένειά της. Η κόρη τους είπε ότι ο πατέρας της έδειχνε σημάδια ασθένειας περίπου μία εβδομάδα ενώ η μητέρα τους κατέπεσε μέσα σε λίγες μέρες. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και η γυναίκα πέθανε στις 8 Απριλίου και ο άνδρας στις 9, μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες ο ένας από τον άλλον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ