Masterchef: Σάλος με παίκτρια και το “ερωτικό τρίγωνο” με τον πρώην σύζυγο και την κολλητή της

Σάλος έχει προκληθεί στην Αυστραλία με μια διαγωνιζόμενη του Masterchef, η οποία κατάφερε να φτάσει στον τελικό του πρώτου κύκλου και πλέον επέστρεψε φέτος για το MasterChef Αll Stars. Όμως η προσωπική ζωή της Poh Ling Yeow θα μπορούσε να είναι ένα ριάλιτι σόου. Σε μια συνέντευξή της το 2017, είχε αποκαλύψει ότι ο πρώην σύζυγός της συγκατοικεί πλέον με την κολλητή της φίλη.

“Είναι ο πρώην σύζυγός μου. Και εκείνη είναι η καλύτερη φίλη μου. Και όταν χωρίσαμε, τα έφτιαξαν και όλα είναι μια χαρά. Είναι πραγματικά κάτι κάλο” είπε η 47χρονη. “Όλοι προσπαθούν να το κάνουν περίπλοκο για εμάς. Αλλά έξω από τον χορό, πολλά λέγονται. Μιλούν για “ερωτικό τρίγωνο” και εγώ απαντώ όχι, αυτός είναι σαν αδελφός μου τώρα και πιστεύω… ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για την ιστορία από πίσω. Θέλουν όλα να είναι άσχημα” πρόσθεσε.

Η Poh παντρεύτηκε με τον πρώτο σύζυγό της, Matt Phipps, το 1990. Το ζευγάρι χώρισε εννέα χρόνια μετά. Στη συνέχεια ο Phipps παντρεύτηκε την κολλητή φίλη της πρώην συζύγου του, Sarah Rich. Όπως είπε η διαγωνιζόμενη του Masterchef, χώρισαν επειδή αποξενώθηκαν. “Για περίπου τρία χρόνια ήμασταν απλά σαν συγκάτοικοι, πολύ καλοί φίλοι και δεν ξέραμε πώς να χωρίσουμε λόγω της πίεσης των οικογένειών μας” σημειώνει.

Πηγή: news.com.au

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ