Κορονοϊός: Συγκλονίζει το μήνυμα 33χρονου λίγο πριν πεθάνει – “Φοβάμαι πολύ, προσευχηθείτε για μένα”

Συγκλονίζει το μήνυμα που έστειλε ένας 33χρονος στην οικογένεια του λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή νικημένος από τον κορονοϊό. Ο Ayub Akhtar, από το νότιο Λονδίνο, που εργάζονταν ως οδηγός Uber πέθανε την Παρασκευή.

“Φοβάμαι πάρα πολύ, προσευχηθείτε για εμένα”, ήταν το μήνυμα που είχε στείλει στην οικογένεια του ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

“Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Τον κατέστρεψε. Μας είχε πει ότι μία γυναίκα που είχε επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του έβηχε και πως φοβόταν μήπως νοσούσε από τον ιό. Μερικές ημέρες μετά άρχισε να βήχει και εκείνος και είχε ρίγη διαρκώς. Τον άκουγα να βήχει στο δωμάτιο του και να δυσκολεύεται να αναπνεύσει”, είπε ο αδελφός του άτυχου 33χρονου.

“Από όταν νοσηλεύτηκε δεν μπορούσαμε να τον δούμε. Ξέραμε ότι τα πράγματα δεν είναι καλά γιατί παρότι του στέλναμε μηνύματα έκανε μία μέρα να μας απαντήσει. Μας έλεγε ότι φοβόταν γιατί οι γιατροί του ζητούσαν να πάρει αναπνοή χωρίς υποστήριξη και εκείνος δεν μπορούσε”, πρόσθεσε η αδελφή του.

Σύμφωνα με την οικογένεια του ο Ayub Akhtar πριν προσβληθεί από τον κορονοϊό ήταν υγιής και δεν έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα.Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ