Χτύπησε τη μητέρα του γιατί του έκρυψε το χαρτί υγείας

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, εν μέσω της καραντίνας λόγω του κορονοϊού, καταγράφηκε στην Καλιφόρνια. Μία μητέρα στο Σόγκους έκρυψε τα χαρτιά υγείας, γιατί ο γιος της χρησιμοποιούσε υπερβολική ποσότητα και η ίδια φοβήθηκε ότι θα δυσκολευτεί να τα βρει στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Ο 26χρονος ξέσπασε εναντίον της και την χτύπησε γιατί δεν του αποκάλυπτε την κρυψώνα.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Σίρλεϊ Μίλερ δήλωσε πως οι αρχές κλήθηκαν μέσα στη νύχτα να επέμβουν, γιατί είχε ξεσπάσει οικογενειακός καβγάς. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η μητέρα της οικογένειας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε κρύψει τα χαρτιά υγείας που έχουν αποθηκεύσει, επειδή ο 26χρονος γιος της Έιντριαν Γιαν χρησιμοποιούσε υπερβολική ποσότητα.

Η ίδια αρνήθηκε να του αποκαλύψει την κρυψώνα και ο γιος εξαγριώθηκε και την χτύπησε στο πρόσωπο, όπως ανέφερε η αστυνομία. Οι αρχές υπογράμμισαν πως τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί για την αναχαίτιση της εξάπλωσης του κορονοϊού έχουν προκαλέσει επανεμφάνιση των επεισοδίων ενδοοικογενειακής βίας. Τα επεισόδια αυτά μπορεί να ξεκινήσουν με ασήμαντες αφορμές και κλιμακώνονται, προσθέτουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ