Κρίστεν Μπελ: “Μου έλεγαν πως δεν είμαι αρκετά όμορφη για ηθοποιός” – ΒΙΝΤΕΟ

Ο δρόμος προς τη διασημότητα δεν ήταν εύκολος για την Κρίστεν Μπελ. Σε μία πρόσφατη συνέντευξη της στο Vanity Fair, η 39χρονη ηθοποιός έκανε μία αναδρομή στην καριέρα της, αποκαλύπτοντας ότι τον πρώτο καιρό επικρίθηκε για την εμφάνισή της.

«Θυμάμαι σε μία ακρόαση: Λοιπόν, δεν είσαι αρκετά όμορφη για να παίξεις την ωραία, αλλά και ούτε περίεργη για να κάνεις το διαφορετικό» δήλωσε η Μπελ, και πρόσθεσε ότι μετά από αυτό δεν ήξερε τι να σκεφτεί. «Ήμουν σαν: Εντάξει, αυτό τι σημαίνει ότι δεν μπορώ να γίνω ηθοποιός. Δεν είχε καμιά σημασία; Αυτό μ’ έκανε να ξαναπηγαίνω στις ακροάσεις», είπε. Όλα άλλαξαν όμως με τη συμμετοχή της στη σειρά «The Good Place».

«Νομίζω ότι όσο μεγαλώνω, αυτά τα στερεότυπα έχουν αλλάξει, σχεδόν έχουν εξαφανιστεί» δήλωσε η Μπελ και πρόσθεσε ότι η βιομηχανία του κινηματογράφου έχει πλέον αλλάξει.

«Δεν είναι η δεκαετία του 1980 που έπρεπε το κορίτσι να είναι δημοφιλές και ο άντρας ο τυπάς. Έχουν ανοίξει πολλές ευκαιρίες για όλους, για ρόλους και υποκριτική κι αυτό είναι το ευχάριστο μέρος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ