Χριστίνα Αλούπη: Δραματική η κατάσταση στις ΗΠΑ εξαιτίας του κορονοϊού – ΒΙΝΤΕΟ

Την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην πολιτεία της Οκλαχόμα όπου ζει μαζί με την οικογένειά της περιέγραψε η Χριστίνα Αλούπη.

Μιλώντας στο MEGA, η Χριστίνα Αλούπη τόνισε ότι «αποφασίσαμε να μείνουμε στο σπίτι, να μπούμε σε καραντίνα οικογενειακώς στις 17 Μαρτίου. Λέω οικειοθελώς, καθώς δεν υπήρχε καμία εντολή από πουθενά. Το αποφασίσαμε γιατί βλέπαμε τι γίνεται στην Ιταλία και στη Νέα Υόρκη και κλειστήκαμε στο σπίτι».

«Η καθημερινότητά μας είναι δύσκολη όπως όλων. Αυτό που με ανησυχεί είναι η κατάσταση γύρω μου. Το πώς αντιδρούν οι πολίτες στην Αμερική. Έπαθα σοκ στις 16 Μαρτίου όταν πήγα στο σούπερ μάρκετ και δεν βρήκα βασικά πράγματα. Δεν βρήκα χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, κοτόπουλο, ψάρι, κρέας, σαπούνια για τα χέρια, απολυμαντικά. Ήταν σαν να μπαίνω σε σούπερ μάρκετ σε κατάσταση πολέμου. Έπαθα σοκ και αυτή η κατάσταση συνεχίστηκε και τις επόμενες εβδομάδες», πρόσθεσε η Χριστίνα Αλούπη σημειώνοντας ότι πλέον έχουν βγει κανόνες στα σούπερ μάρκετ και υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ειδών.

«Βλέπω αυτή την κατάσταση στα σούπερ μάρκετ και από την άλλη όμως, δεν κάθονται μέσα οι πολίτες. Έχουν κλείσει τις υπηρεσίες που δεν είναι αναγκαίες, αλλά δεν υπάρχει καμία εντολή να μείνουμε μέσα. Ο κόσμος κάνει βόλτες, κάνει πικνίκ. Οι παιδικές χαρές είναι γεμάτες. Άνθρωποι κάνουν υπαίθρια γυμναστική. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει τι γίνεται, έχει μπερδευτεί. Υπάρχει μία τρομαχτική διαφορά στην πληροφόρηση που παίρνουμε, άλλα λέει το ένα κανάλι και άλλα το άλλο, ανάλογα με ποια πλευρά υποστηρίζει. Και ίσως και ο Λευκός Οίκος έχει μπερδέψει τον κόσμο. Στην αρχή έβγαινε ο Τραμπ και έλεγε ότι είναι μια φάρσα αυτό, μια απλή γρίπη και θα το ξεπεράσουμε. Σιγά – σιγά βλέπει και ο ίδιος ότι δεν είναι φάρσα και προσπαθεί να το μαζέψει», κατέληξε η Χριστίνα Αλούπη.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ