Κορονοϊός: Εικόνες ντροπής στο Λας Βέγκας – Βάζουν τους άστεγους σε θέσεις πάρκινγκ – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τα καζίνο και τα πολυτελή ξενοδοχεία στο Λας Βέγκας παραμένουν άδεια λόγω της πανδημίας, όμως οι Αρχές της Πόλης της Αμαρτίας προτίμησαν να στείλουν τους άστεγους σε ανοικτά πάρκινγκ. Οι εικόνες που έρχονται από το Λας Βέγκας είναι σοκαριστικές, καθώς δεκάδες άστεγοι άνθρωποι αραδιάζονται σε θέσεις παρκαρίσματος αυτοκινήτων, καθώς σύμφωνα με τις Αρχές, η απόσταση που έχει κάθε θέση από τη διπλανή της ειναι σύμφωνα με το… social distancing.

Η Πόλη του Λας Βέγκας και η Κομητεία Κλαρκ λειτούργησε το Σάββατο το άσυλο, στο πάρκινγκ που βρίσκεται στο ανώτατο διάζωμα ενός συνεδριακού κέντρου αφού έπρεπε να κλείσουν το άσυλο άστεγων όπου φιλοξενούνταν 500 άνθρωποι, όταν ένας άστεγος άνδρας βρέθηκε θετικός.

Φοιτητές Ιατρικής του Πανεπιστημίου Τούρο, έχοντας λάβει προστατευτικά μέτρα ανέλαβαν να ιχνηλατήσουν όλους τους άστεγους για συμπτώματα προτού τους επιτρέψουν να μπουν στο ανοιχτό πάρκινγκ, το οποίο είναι μερικώς κλειστό. Το τύπου “άσυλο” θα παραμείνει σε λειτουργία έως της Παρασκευή οπότε αναμένεται να ξανανοίξει ο χώρος φιλοξενίας των άστεγων, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση από την πολιτεία και την κομητεία.

Πηγή: New York Times Reuters, Πηγή φωτό: Reuters

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ