Κορονοϊός: Ξεκληρίστηκε οικογένεια στο Νιου Τζέρσεϊ – Νεκροί από τον ιό μητέρα και τρία παιδιά της

Μία γυναίκα στο Νιου Τζέρσεϊ και τρία από τα παιδιά της έχασαν τη ζωή τους από τον κορονοϊό και άλλοι τρεις συγγενείς τους νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Τα μέλη της οικογένειας φαίνεται να προσβλήθηκαν από τον ιό κατά τη διάρκεια δείπνου. Η μητέρα και τα τρία της παιδιά πέθαναν με διαφορά μόλις λίγων ημερών.

Σύμφωνα με το nbcnews.com, η τραγωδία για την οικογένεια ξεκίνησε με τον θάνατο της 55χρονης Rita Fusco-Jackson, η οποία ήταν και ο δεύτερος επιβεβαιωμένος θάνατος από κορονοϊό στο Νιου Τζέρσεϊ. Μερικές μέρες αργότερα, ο αδελφός της 55χρονης, ο Carmine Fusco πέθανε και λίγες μόλις ώρες πιο μετά την τελευταία της πνοή άφησε και η μητέρα τους Grace Fusco, η οποία ήταν 73 ετών. Στο ίδιο νοσοκομείο που “έφυγε” η 73χρονη πέθανε και άλλος ένας γιος της ο Vincent Fusco.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, αλλά τρία μέλη από την ίδια οικογένεια νοσούν από τον ιό και νοσηλεύονται σε νοσοκομείο. Οι The New York Times αναφέρουν ότι περίπου 20 άτομα βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: nbcnews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ