Κορονοϊός: Αβοήθητος και απομονωμένος ο πρίγκιπας Χάρι στον Καναδά

Με γάντια αναγκάζει όλο το προσωπικό της να κυκλοφορεί στο σπίτι η Μέγκαν Μαρκλ από τον φόβο του κορονοϊού, ενώ ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι εγκλωβισμένος στον Καναδά αισθάνεται αοβήθητος και απομονωμένος 4.500 μίλια μακριά από την οικογένειά του, σύμφωνα με την Daily Mail. Λέγεται ότι ο Χάρι ανησυχεί ιδιαίτερα για τους ηλικιωμένους παππούδες του, τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον 98χρονο πρίγκιπα Φίλιππο, αλλά και για τον 71χρονο πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο. Είναι σε διαρκή επικοινωνία μαζί τους και τους ζητεί να μείνουν ασφαλείς και να λαμβάνουν επιπλέον προφυλάξεις.

Πάντως, λέγεται ότι η Μέγκαν μαζί με τον Χάρι είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν μέσα στην κρίση την οποία θεωρούν κρίση ψυχικής υγείας με τη σοκαριστική αλλαγή που φέρνει η πανδημία στη ζωή του καθενός μας. Φίλος της Μέγκαν αναφέρει ότι η Δούκισσα του Σάσεξ αναγκάζει το προσωπικό να ακολουθεί αυστηρούς κανόνες υγιεινής ώστε να μείνουν όλοι ασφαλείς μέσα στο σπίτι, ενώ ελάχιστοι από αυτούς έρχονται σε άμεση επαφή με  την ίδια, τον Χάρι και τον Άρτσι.

Παρά το γεγονός ότι έφυγαν από τη Βρετανία, οι Σάσεξ αισθάνονται ευγνωμοσύνη που είχαν λίγο χρόνο να περάσουν με την οικογένεια του Χάρι προτού αρχίσει η παράνοια, ανέφερε πηγή στη βρετανική εφημερίδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ