Κορονοϊός – Αμάλ Κλούνεϊ: Σάλος με τις μάσκες της αδελφής της που κοστίζουν 33 δολάρια

Σάλος προκλήθηκε από την απόφαση της αδελφής της Αμάλ Κλούνεϊ, Τάλα Αλαμουντίν, να φτιάξει μάσκες πολυτελείας. Την κατηγορούν για αισχροκέρδεια εν καιρώ κορονοϊού. Οι πολυτελείς μάσκες με την επωνυμία “Le Masque” πωλούνται προς 33 δολάρια η μία. Η Τάλα μίλησε στην Page Six και τόνισε πώς ο σκοπός της ήταν μόνο να βοηθήσει.“Όταν άκουσα ότι υπάρχει έλλειψη στις μάσκες και έλλειψη στο χαρτί υγείας, σκέφτηκα αμέσως ότι δεν μπορώ να φτιάξω χαρτί υγείας αλλά μπορώ να φτιάξω μάσκες. Προσπαθούσα απλά να κάνω ότι μπορούσα” αναφέρει.

Οι μάσκες βγαίνουν σε print λεοπάρ και print καμουφλάζ. Όμως δεν είναι πιστοποιημένες ιατρικά ότι παρέχουν οποιαδήποτε προστασία κατά των ιών. Η ίδια βέβαια επιμένει ότι τηρούν τις προδιαγραφές. Η Αλαμουντίν ζει στη Σιγκαπούρη και σημειώνει ότι “οι μάσκες μου προστατεύουν όσο είναι δυνατό, αλλά δεν έχουν ιατρική πιστοποίηση. Είναι σίγουρα καλύτερο από το να μην έχεις τίποτα. Γιατί να μην προσθέσεις λίγη χαρά και κάτι το οποίο είναι όμορφο μέσα σε όλη αυτή τη μιζέρια που ζούμε; Είναι μια μικρή ένεση ευχαρίστησης. Αυτό είναι όλο”.

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι τα κέρδη από τις πωλήσεις θα πάνε στην οργάνωση Singapore Red Cross και τα υπόλοιπα στους κατασκευαστές. “Δεν θέλω να βγάλω χρήματα από αυτό. Θέλω μόνο να βοηθήσω” σχολιάζει η Αλαμουντίν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ