Κορονοϊός: Ο “ασθενής μηδέν” στο Τενεσί περιγράφει πώς άλλαξε η ζωή του

Ένας άνδρας από το Τενεσί διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό και ήταν ο “ασθενής μηδέν” στην πολιτεία, η πρώτη περίπτωση με τον ιό στην περιοχή του. Σε μια ανάρτηση στο Facebook ο Chris Baumgartner, περιγράφει πώς άλλαξε η ζωή του λόγω του κορονοϊού και πώς είναι να είσαι ο “ασθενής μηδέν” μιας πανδημίας στην πόλη που διαμένεις. “Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν τουλάχιστον ενδιαφέρουσες θα μπορούσα να πω το λιγότερο. Η οικογένεια μου παρακολουθεί από την πρώτη θέση την μαζική υστερία που βιώνουμε ως έθνος, αλλά επίσης γίναμε και μέρος του αφηγήματος” γράφει. Ο Baumgartner χαρακτήρισε τα συμπτώματά του ως ήπια αλλά είπε ότι οι ψυχολογικές προκλήσεις είναι αυτές που είναι πιο περίπλοκες. Ο 44χρονος, ο οποίος συνεχίζει να αναρρώνει, περιέγραψε ότι έχει να κάνει με ένα κοινό που έχει χάσει την λογική του. Κόσμος απαιτεί να μάθει αν αυτός είναι εκείνος που έφερε τον κορονοϊό, που μένει και αν έχει επηρεάσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την οικογένεια ή το παιδί του.

“Ψυχολογικά η εμπειρία μας είναι χαώδης” ανέφερε αλλά πρόσθεσε ότι παρά τα θέματα, αρκετά μέλη της κοινότητας έχουν στηρίξει τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του. “Έχουμε λάβει εκατοντάδες τηλεφωνήματα, μηνύματα που μας ενθαρρύνουν, μας δίνουν κουράγιο, προσεύχονται για εμάς” σημειώνει.

Πολίτες τους έχουν στείλει φαγητά, ψώνια από τα μαγαζιά, κάρτες και βιβλία και άλλα είδη για να περάσουν τον χρόνο τους κατά την καραντίνα.

“Κάτι φοβερό συμβαίνει ότι ο φόβος και η αγωνία αντικαθίστανται από πράξεις καλοσύνης και κατανόησης…” υπογράμμισε. Μέχρι στιγμής στο Τενεσί έχουν αναφερθεί 52 κρούσματα.

Πηγή: NY POST

Πηγή φωτογραφίας: Facebook/Chris Baumgartner

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ