Γερμανία: Εσκεμμένα έριξε ο οδηγός το αυτοκίνητο στο πλήθος – Τουλάχιστον 30 οι τραυματίες

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν στη Γερμανία όταν ένα όχημα έπεσε πάνω σε καρναβαλική παρέλαση στην πόλη Φολκμάρσεν. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται και παιδιά, ενώ το ένα τρίτο των θυμάτων φέρει σοβαρά τραύματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της γερμανικής αστυνομίας στο Twitter, όλες οι καρναβαλικές παρελάσεις στο κρατίδιο της Έσσης ακυρώθηκαν ως προληπτικό μέτρο, μετά το περιστατικό στο Φολκμάρσεν. Ο γερμανικός ενημερωτικός ιστότοπος HNA επικαλέστηκε αυτόπτες μάρτυρες που είπαν ότι ο οδηγός έπεσε εσκεμμένα πάνω σε παιδιά και κινήθηκε εναντίον του πλήθους με φουλ ταχύτητα.

Η αστυνομία δεν έχει αποσαφηνίσει πάντως εάν πρόκειται για ατύχημα ή εάν ο οδηγός έριξε εσκεμμένα το αυτοκίνητο πάνω στο πλήθος.

Σε ερασιτεχνικά βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο διακρίνονται αστυνομικοί να στέκονται δίπλα σε μια ασημί Mercedes που φαίνεται πως ενεπλάκη στο περιστατικό. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω στο πλήθος είναι ένας 29χρονος Γερμανός, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει συλληφθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ