Δολοφονία σεξολόγου: Την στραγγάλισε και μετά την πέταξε από το μπαλκόνι – Η έκθεση του ιατροδικαστή

Σόκαρε το Χόλιγουντ ο θάνατος της διάσημης σεξολόγου Έιμι Χάργουικ, πρώην μοντέλου του Playboy και δεινή συνηγόρου των δικαιωμάτων των πρωταγωνιστών ταινιών ενηλίκων. Σύμφωνα με τις Αρχές, ο πρώην σύντροφος της σεξολόγου πρώτα τη στραγγάλισε και μετά την πέταξε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου.

Αρχικά ο ιατροδικαστής διέγνωσε ότι ο θάνατός της προήλθε από σοβαρά τραύματα στον θώρακα και το κεφάλι μετά την πτώση από το μπαλκόνι. Ωστόσο, η νεκροψία-νεκροτομή έδειξαν ότι η γυναίκα πρώτα είχε στραγγαλιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην σύντροφός της διέρρηξε την κεντρική είσοδο και καβγάδισε άσχημα μαζί της. Στη συνέχεια τη στραγγάλισε και την πέταξε από το μπαλκόνι. Αρχικά συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος αφού κατέβαλε εγγύηση δύο εκατ. δολαρίων αλλά μετά τη γνωμάτευση του γραφείου του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες που έκανε λόγο για στραγγαλισμό ο 41χρονος Γκάρεθ Πέρσχαους συνελήφθη χωρίς δικαίωμα καταβολής εγγύησης και πλέον είναι αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη αλλά ακόμη και με τη θανατική ποινή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ