Viral o πιο μικρός χορευτής μπαλέτου – ΒΙΝΤΕΟ

Μόλις σε ηλικία 18 μηνών η μητέρα του Ντανιέλ διαπίστωσε πως ο γιος της είχε έφεση στη μουσική και τον ρυθμό. Από τη στιγμή που άρχισε να περπατά παραδόθηκε στο πάθος του για τον χορό.

Η Ντανιέλ δεν θέλησε να περιορίσει το πάθος του γιου της και μάλιστα τον ενθάρρυνε με αποτέλεσμα τώρα, στα 4 του χρόνια, να τρελαίνει το διαδίκτυο με τη χάρη και το ταλέντο του. Έχει δικό του λογαριασμό στο instagram όπου ανεβάζει βίντεο και φωτογραφίες και περισσότερους από 183.000 ακολούθους.

Κι αν τα αγόρια κατακρίνονται όταν χορεύουν μπαλέτο, οι γονείς του Μπρόντι έκλεισαν τα αυτιά τους και άφησαν τον γιο τους να ακολουθήσει τον ρυθμό και το έμφυτο ταλέντο του. Έχει δημιουργηθεί κίνημα #boysdancetoo που στηρίζει τα αγόρια που επίσης ασχολούνται με τον χορό χωρίς διακρίσεις και φυλετικά στερεότυπα και ο Μπρόντι κρίνεται ο χαρακτηριστικότερος εκπρόσωπός του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It’s a beautiful thing when these two kindred spirits get time together! We are learning to surround Brody with people that share the same passion and love for dance and music. I love this so much, I think I will try to follow them both this morning. Thank you @traviswall for being patient, supportive and guiding our boy! Tag all your dance loving friends below! #mentor #boysdancetoo #balletboys #dance @theellenshow @ellentube @worldwideballet @stevenmcrae_ @hodaandjenna @goodmorningamerica @theviewabc sweats by @aviatornation @aviatornationvenice @aviatornationlajolla @danceonfox @oprahmagazine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BRODY • BOSS BABY • TINYDANCER (@bossbabybrody) στις 10 Φεβ, 2020 στις 11:01 πμ PST

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ