Σκότωσε και κρατούσε στον καταψύκτη του επί τρία χρόνια μία Τουρκοκύπρια – ΦΩΤΟ

Ξεκίνησε η δίκη ενός 35χρονου ο οποίος συνελήφθη στο ανατολικό Λονδίνο όταν πέρυσι τον Απρίλιο μέσα στον καταψύκτη του εντοπίστηκαν τα πτώματα δύο γυναικών, τα οποία κρατούσε περίπου τρία χρόνια.

Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τον φόνο της 38χρονης Τουρκοκύπριας Μιχριτσάν Μουσταφά, μητέρας τριών παιδιών, και της 34χρονης Χένριετ Σζουκς. Κατά την ιατροδικαστική εξέταση στις δύο σορούς αποδείχθηκε ότι έφεραν πολλαπλά τραύματα.

Τον Οκτώβριο του 2019 εκπρόσωπος της Σζουκς, με ουγγρική υπηκοότητα, είπε ότι βρισκόταν στη Μεγάλη Βρετανία επί πολλά χρόνια αλλά δεν είχε σταθερή διεύθυνση και τελευταία φορά που είχε αναφερθεί ήταν το καλοκαίρι του 2016.

Πέρυσι ξεκίνησε έρευνα για την 38χρονη Τουρκοκύπρια, γνωστή και ως Μέρι Τζέιν ή Εμ-Τζέι, η οποία εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2018.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες η ουγγρικής καταγωγής γυναίκα δολοφονήθηκε στο χρονικό διάστημα μεταξύ 26 Αυγούστου 2016 – 11 Νοεμβρίου 2016, ενώ η Μουσταφά από τις 8 Μαΐου 2018 – 30 Ιουνίου 2018, σύμφωνα με την Daily Mail. Κατηγορείται για τις δύο ανθρωποκτονίες αλλά και επειδή παρεμπόδισε την αξιοπρεπή ταφή νεκρού. Παραμένει υπό κράτηση και θα επανεμφανιστεί στο δικαστήριο στις 18 Φεβρουαρίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ