Δασκάλα έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της – Πώς οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες και τα βίντεο την “έκαψαν”

Μια δασκάλα από την Λουιζιάνα συνελήφθη με την κατηγορία ότι έκανε σεξ με έναν 15χρονο μαθητή της την ώρα που το παιδί της ήταν σπίτι. Η 34χρονη Ellarea Silva, ήταν δασκάλα στο Northwestern Middle School στο Zachary. Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης, κατηγορείται για σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικο. Η αστυνομία ξεκίνησε την έρευνα έπειτα από καταγγελίες ότι διατηρούσε δεσμό με έναν από τους μαθητές της στο σχολείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Silva άρχισε να στέλνει αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο στον μαθητή μέσω email.

“Το θύμα είπε ότι η δασκάλα επίτηδες απέφυγε να φαίνεται το πρόσωπο στις φωτογραφίες και τα βίντεο” αναφέρει το έγγραφο.

Στη συνέχεια άρχισε να στέλνει sms στο αγόρι, όπου έγραφε ότι θέλει να κάνει σεξ μαζί του.

“Το θύμα δήλωσε ότι μετά τα sms η σχέση τους έγινε σεξουαλική. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών του 2019 η δασκάλα τον παραλάμβανε από το σπίτι του και τον πήγαινε χωρίς την συγκατάθεση των γονέων του, στο δικό της σπίτι. Το θύμα θυμάται ότι έκαναν σεξ περίπου οκτώ με εννέα φορές στο σπίτι της κατηγορουμένης. Επίσης ο 15χρονος ανέφερε ότι στο σπίτι βρισκόταν σε όλες τις σεξουαλικές τους επαφές και το παιδάκι της δασκάλας”.

Κάποια στιγμή το αγόρι την απείλησε ότι θα μιλήσει για την σχέση τους και εκείνη τον παρακάλεσε να μην το κάνει γιατί θα επηρέαζε την καριέρα και την οικογένειά της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ