Σοκ – Ράπερ πλήρωσε εκτελεστή για να σκοτώσει τη μητέρα του

Σε 99 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ανερχόμενος ράπερ επειδή πλήρωσε εκτελεστή για να σκοτώσει τη μητέρα του. Ο 30χρονος Qaw’mane Wilson -που ήταν γνωστός ως ο ράπερ Young QC- διέταξε εκτελεστή να σκοτώσει τη Γιολάντα Χολμς το 2012. Καταδικάστηκε στο Σικάγο μαζί με τον εκετελστή Γιουτζίν Σπένσερ, ο οποίος καταδικάστηκε σε 100 χρόνια φυλακή.

Μετά τον θάνατό της ο ράπερ άδειασε τους λογαριασμούς της μητέρας του. Ο δικαστής ανέφερε στη διάρκεια της δίκης: “Η λέξη είναι μητροκτονία, που σημαίνει ότι σκότωσε την ίδια του τη μητέρα. Ό,τι κι αν ήθελε, εκείνη του το προσέφερε, αυτοκίνητο, δουλειά. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ήταν κακομαθημένος. Έδωσε στον Qaw’mane ζωή και ήταν επιλογή του να της την αφαιρέσει”.Μετά τον θάνατό της ο Wilson χρησιμοποίησε τα χρήματα της μαμάς του για να αναβαθμίσει τη Mustang που εκείνη του είχε αγοράσει και παρουσιάστηκαν αποδείξεις στους ενόρκους όπου ο ράπερ πετούσε χρήματα στο πλήθος σε ένα από τα σόου του. Ο Wilson, που ήταν 23 ετών όταν έβαλε να σκοτώσουν τη μητέρα του, διέταξε τον Σπένσερ να εισβάλει στο διαμέρισμά της στο Σικάγο, όπου την πυροβόλησε ενώ κοιμόταν.

‘Κανείς δεν αγαπούσε τη μητέρα μου περισσότερο από εμένα. Ήταν ό,τι είχα στη ζωή!” είπε ο ίδιος πριν ακουστεί η ετυμηγορία.

Πηγή: BBC

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ