Ασυγκράτητο ζευγάρι έκανε σεξ στην παραλία μπροστά στον κόσμο – Δεν τους σταμάτησε ούτε η αστυνομία

Μέρα μεσημέρι και ενώ πολλές οικογένειες απολάμβαναν το μπάνιο τους ασυγκράτητο ζευγάρι επιδόθηκε σε σεξουαλική δράση, και μάλιστα αρνήθηκε να σταματήσει ακόμη και όταν έφθασε η αστυνομία.Πρόκειται για μια Βρετανή και έναν Αυστραλό και οι δύο 26 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν ενώ δεν σταμάτησαν την επαφή τους ακόμη και όταν οδηγούνταν στο κελί.

Σύμφωνα με την αστυνομία του νησιού Μπορακάι στις Φιλιππίνες, το ζευγάρι ήταν τόσο μεθυσμένο που αγνόησε την ύπαρξη των λουόμενων και άρχισε να κάνει σεξ μπροστά στις οικογένειες που βρίσκονταν δίπλα τους. Η αστυνομία έφθασε στο σημείο και απαίτησε από το ζευγάρι να σταματήσει την επαφή αλλά εκείνοι συνέχισαν ανενόχλητοι.

Ακόμη και όταν τους πέρασαν χειροπέδες και τους έβαλαν στο περιπολικό εκείνοι συνέχισαν να φιλιούνται στο πίσω κάθισμα του αστυνομικού οχήματος. Τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και αφέθησαν ελεύθεροι με εγγύηση ενώ αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του δικαστηρίου τον Φεβρουάριο.

Κατηγορούνται για σκάνδαλο αλλά και για απείθεια στις Αρχές γιατί φέρεται ο άνδρας να επιχείρησε να διαφύγει μετά τη σύλληψή του. Πλήρωσαν εγγύηση 90 λίρες ο καθένας για την πρώτη κατηγορία ενώ ο άνδρας πλήρωσε επιπλέον 45 λίρες για απείθεια και αφέθησαν ελεύθεροι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ