Θρίλερ με τον Φώτη Ντούλο: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Ο Φώτης Ντούλος βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του στο στο Farmington του Κονέκτικατ την Τρίτη το πρωί, μετά από απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ νωρίτερα υπήρχαν πληροφορίες αμερικανικών μέσων πως είναι νεκρός.

Πολλοί αξιωματούχοι ανέφεραν αρχικά ότι ο Ντούλος εντοπίστηκε νεκρός. Όμως σύντομα, υπήρξαν αναφορές ότι προσπάθησαν να του κάνουν ανάνηψη και τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα, ο ομογενής επρόκειτο να εμφανιστεί στο δικαστήριο, κάτι που ουδέποτε έγινε. Τότε, αστυνομία και προσωπικό των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σπίτι του, όπου τον εντόπισαν αναίσθητο και έγιναν προσπάθειες ανάνηψής του.

Ο Νορμ Πάτις, ο δικηγόρος του ομογενή, είπε σε τοπικά Μέσα πως ο ελληνικής καταγωγής κτηματομεσίτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολύ αδύναμο σφυγμό αναφέρει ο Εθνικός Κήρυκας.

Ο Ντούλος βρισκόταν σε αναμονή για τη δίκη του μετά τις κατηγορίες για τη δολοφονία της συζύγου του Τζένιφερ, που εξαφανίστηκε τον περασμένο Μάιο, αφού είχε πάρει τα πέντε παιδιά τους από το σχολείο.

Πηγή: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ