Δράμα στην Ιερουσαλήμ: Ο πρίγκιπας Κάρολος σνόμπαρε τον Αμερικανό αντιπρόεδρο – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος έχει προκληθεί από την κίνηση του πρίγκιπα Κάρολου να προσπεράσει τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς και τη σύζυγό του Κάρεν και να χαιρετίσει τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπένιαμιν Νετανιάχου και στη συνέχεια να έχει θερμή χειραψία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Όλοι τους ήταν παρόντες σε επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του Άουσβιτς στην Ιερουσαλήμ και στο βίντεο καταγράφεται ο πρίγκιπας Κάρολος να κοιτάζει τον Μάικ Πενς κατάματα αλλά να μην τον χαιρετά προσπερνώντας τον και ανταλλάσσοντας χειραψία με τον Νετανιάχου ενώ λίγο αργότερα είχε μία θερμή χειραψία με τον Πούτιν.

Ωστόσο, τόσο ο Λευκός Οίκος όσο και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ διέψευσαν ότι ο Κάρολος σνόμπαρε τον Αμερικανό αντιπρόεδρο τονίζοντας ότι οι δυο τους είχαν συναντηθεί πριν εισέλθουν στην αίθουσα όπου συζήτησαν, αντάλλαξαν χαμόγελα και αστειεύτηκε ο ένας με τον άλλον.

Η Κέιτι Γουάλντμαν, η εκπρόσωπος του Πενς, μάλιστα, ανήρτησε βίντεο και φωτογραφία από τη συνάντηση του Κάρολου και του Πενς πριν από την εκδήλωση ώστε να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι δεν υπήρξε ένταση στη σχέση τους. Επίσης αξιωματούχος των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ διέψευσε το συμβάν λέγοντας στο BBC ότι ο πρίγκιπας και ο αντιπρόεδρος είχαν μία μακρά κα ιθερμή συζήτηση νωρίτερα.

Στην εκδήλωση τιμάται η 75η επέτειος απελευθέρωσης του Άουσβιτς.

Δείτε τα βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ