Διάσκεψη του Βερολίνου – Τα ευτράπελα πίσω από τις κάμερες – ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξέλιξη είναι η κρίσιμη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη με την οικοδέσποινα Άνγκελα Μέρκελ να υποδέχεται τους ηγέτες και τους αξιωματούχους στην καγκελαρία.

Η ίδια η Γερμανίδα καγκελάριος φαίνεται πως έχει μεγάλη αγωνία καθώς ο φωτογραφικός φακός του Reuters τη συνέλαβε να δαγκώνει τα νύχια της, ενώ ο φακός του AP την κατέγραψε ενώ δαγκώνει αμήχανα τα δάχτυλά της.

Στο μεταξύ, η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι φαίνεται πως “μάτιασε” τον νυν πρωθυπουργό της χώρας Μπόρις Τζόνσον ο οποίος προσερχόμενος στη Σύνοδο δεν κατάφερε να βγει αμέσως από το αυτοκίνητο που τον μετέφερε καθώς μπλόκαρε η πόρτα.

Επίσης, προσερχόμενος στη Διάσκεψη, ο Ταγίπ Ερντογάν στάθηκε ανάμεσα στην Άνγκελα Μέρκελ και τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτιέρες για να φωτογραφηθεί, αλλά τελευταία στιγμή παρατήρησε πως θα έβγαινε ωραιότερος στα στιγμιότυπα χωρίς παλτό κι έτσι “γδύθηκε” και φωτογραφήθηκε χαμογελαστός.

Επική ήταν και η στιγμή της οικογενειακής φωτογραφίας όταν όλοι κοίταζαν στα πόδια τους για να βρουν το όνομά τους και το πού θα πρέπει να σταθούν όταν η Μέρκελ ανακάλυψε ότι λείπει ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Άρχισε να τον αναζητεί ώστε να βγει η φωτογραφία, ώσπου εκείνος εμφανίστηκε ακολουθούμενος από τον Ιταλό πρωθυπουργό Κόντε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ