Megxit: H τελευταία πριγκιπική υποχρέωση του Χάρι – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον σάλο που ξεσήκωσε η απόφασή του να παραιτηθεί μαζί με τη σύζυγό του από τα πριγκιπικά του καθήκοντα, έκανε ο πρίγκιπας Χάρι. Εμφανίστηκε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όπου έκανε την κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι του 2021 ενώ μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν έναν αγώνα στον κήπο της βασίλισσας. “Αρχίσαμε χωρίς εσένα” του είπαν τα παιδιά και εκείνος απάντησε: “Προσέξτε το γρασίδι γιατί αλλιώς θα μπλέξω”.

Κι ενώ έκανε αστεία κι έμοιαζε καλοδιάθετος, απέφυγε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του. Αυτή η εμφάνισή του φέρεται να είναι η τελευταία υποχρέωση που αναλαμβάνει ως ανώτατο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Κι ενώ μπαίνοντας στα Ανάκτορα με δύο σωματοφύλακές του, έδειχνε σοβαρός και αγέλαστος, το χαμόγελό του επανήλθε όταν συναντήθηκε με τα παιδιά που άρχισαν να του κάνουν διάφορα ερωτήματα που δεν τα κατέγραψαν τα μικρόφωνα.

Απέμεινε σιωπηλός ωστόσο όταν ρωτήθηκε για τις συζητήσεις με τη βασίλισσα, τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και το μέλλον του. Εμφανίστηκε να γελά δυνατά, αντάλλαξε ένα βλέμμα με έναν βοηθό του αγνοώντας την ερώτηση και μπήκε στο παλάτι χωρίς να πει λέξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ