Ποιο Megxit: Η Κέιτ Μίντλετον έχει γενέθλια και οι γαλαζοαίματοι της εύχονται – ΦΩΤΟ

Τα 38α γενέθλιά της γιορτάζει η Δούκισσα του Κέμπριτζ και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας τής εύχονται χρόνια πολλά. Πρώτο το Μπάκιγχαμ, που ανήρτησε σειρά φωτογραφιών στον λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο instagram.

“Ευχόμαστε πολύ ευτυχισμένα γενέθλια στη Δούκισσα του Κέμπριτζ” γράφουν στην ανάρτηση που συνοδεύεται από τις φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον μαζί τη βασίλισσα Ελισάβετ, δείχνοντας ολοκάθαρα τη προτίμηση της βασίλισσας στη σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Ακολούθησαν ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, που σε ανάρτηση στο twitter από τον λογαριασμό του Παλατιού Κλάρενς στέλνουν τις δικές τους ευχές.

Ωστόσο, από τους γαλαζοαίματους που εύχονται στη Δούκισσα του Κέμπριτζ δεν υπολείπονται και ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι, όμως, αντί να κάνουν μία ξεχωριστή ανάρτηση για να εκφράσουν τις ευχές τους προτίμησαν να σχολιάσουν στην ευχαριστήρια ανάρτηση της Κέιτ σε όσους της εύχονται.

Να σημειωθεί πάντως ότι η Κέιτ δεν κάλεσε τη Μέγκαν και τον Χάρι στο πάρτι γενεθλίων της που διοργάνωσε με λίγους φίλους πριν από μερικές ημέρες. Πέρυσι είχε κάνει δύο πάρτι και το ζευγάρι δεν είχε παρευρεθεί σε κανένα από τα δύο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ