Γιαγιά χρέωσε τους συγγενείς της για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι – ΦΩΤΟ

Όλο και αυξάνονταν οι καλεσμένοι για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και η 52χρονη Χέιλι από το Βόρειο Γιορκσάιρ είδε το πορτοφόλι της να αδειάζει αγοράζοντας τα απαραίτητα ώστε να προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο τραπέζι στους συγγενείς της.

Η γιαγιά τεσσάρων εγγονιών ξόδεψε περίπου 300 λίρες, δηλαδή 350 ευρώ, για το χριστουγεννιάτικο γεύμα προσφέροντας στους προσκεκλημένους της πλήθος επιλογών τόσο σε κρέατα όσο και σε τυριά αλλά και σε αλκοόλ.

Έτσι, αποφάσισε να το κάνει ετήσια παράδοση και όσο αυξάνονται τα μέλη της οικογένειάς της να τα χρεώνει για την παρουσία τους στο τραπέζι της προκειμένου να βγάζει τα έξοδά της. Και όχι λίγα, αλλά 41 ευρώ το κεφάλι θα κοστίσει στον κάθε συγγενή το πλουσιοπάροχο γεύμα στο σπίτι της Χέιλι, η οποία θα ντυθεί σαν ξωτικό ή τάρανδος ώστε να μπει στο πνεύμα της γιορτής.

Όπως είπε η ίδια έχει να ταΐσει τα τρία παιδιά με τους συντρόφους τους, τα τέσσερα εγγόνια και κάποιους φίλους της. Οπότε χρεώνοντας 41 ευρώ το κεφάλι έβγαλε κέρδος περίπου 490 ευρώ ενώ η ίδια είχε δώσει 350. Πάντως, δεσμεύθηκε ότι με τα επιπλέον χρήματα θα πάρει σε όλους όμορφα δώρα.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ