Viral η νύφη που άφησε τον αδελφό της με σύνδρομο Down να δει πρώτος το νυφικό της – ΦΩΤΟ

Για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της ετοιμαζόταν η Άσλεϊ από τη Νέα Υόρκη και με τον μέλλοντα σύζυγό της αποφάσισαν να τηρήσουν τα έθιμα και την παράδοση. Ωστόσο, όταν έφθασε η ώρα για το “πρώτο βλέμμα”, τη στιγμή που ο γαμπρός βλέπει για πρώτη φορά τη νύφη με το νυφικό της, η Άσλεϊ είχε τις ενστάσεις της.

Ονειρευόταν τη στιγμή που θα περπατούσε στο ιερό και τότε το βλέμμα του άντρα της θα έπεφτε πάνω της όλο αγάπη και θαυμασμό. Οπότε εναγωνίως έψαχνε τον τρόπο και να τηρήσει το έθιμο και να ζήσει τη μαγική στιγμή με τον σύζυγό της. Ώσπου, μία συνάδελφός της, τής έδωσε τη λύση. “Γιατί δεν βάζεις τον αδερφό σου να έχει το “πρώτο βλέμμα”;” τη ρώτησε και εκείνη το θεώρησε εξαιρετική ιδέα.

Ο Νικ Ράις που θα ήταν και κουμπάρος του ζευγαριού έχει σύνδρομο Down. Όπως εξήγησε η κοπέλα, που ανήρτησε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο facebook σκορπώντας δάκρυα συγκίνησης, ο Νικ ενώ είχε χαρεί πολύ με τον αρραβώνα, είχε και αγωνία για το αν θα συνέχιζε η αδερφή του να τον αγαπά. Οπότε όταν του πρότεινε να είναι εκείνος που μαζί του θα ζούσε το έθιμο, ήταν κάτι που του προκάλεσε μεγάλη χαρά. Οι φωτογραφίες έχουν γίνει viral και προκαλούν συγκίνηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ