Νέα σοκαριστική αποκάλυψη για πρώην μοντέλο και καθηγήτρια που είχε σεξουαλική σχέση με μαθητές της – ΦΩΤΟ

Ήταν τον Οκτώβριο που αποκαλύφθηκε ότι η παντρεμένη καθηγήτρια σε σχολείο του Κέιπ Τάουν και προπονήτρια της ομάδας πόλο αγοριών διατηρούσε σεξουαλική σχέση με 18χρονο μαθητή της.

Ωστόσο, έπειτα από ενδελεχή έρευνα έρχονται στη δημοσιότητα νέα στοιχεία που αποκαλύπτουν τη δράση της 30χρονης Φιόνα Βιότι, η οποία και είναι ανιψιά του πρώην προπονητή της εθνικής ομάδας ράγκμπι της Νοτίου Αφρικής Νικ Μάλετ. Τελικά, η Βιότι είχε σεξουαλική σχέση με πέντε μαθητές της στο ελιτίστικο σχολείο του Κέιπ Τάουν. Οι σχέσεις αυτές συνήφθησαν στο διάστημα από 2013-2019.

Η δράση της αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία του 18χρονου μαθητή που είπε ότι είχε έντονη σεξουαλική σχέση με την καθηγήτριά του, η οποία έγινε αυταρχική όταν εκείνος προσπάθησε να διακόψει. Η Βιότι παραιτήθηκε αιφνιδίως τον Οκτώβριο, λίγες ημέρες πριν από την αποκάλυψη του σκανδάλου. Οι ερευνητές που προσελήφθησαν από τη διοίκηση του σχολείου, ανακάλυψαν ότι η καθηγήτρια είχε σχέση με πέντε μαθητές στη διάρκεια έξι ετών, ενώ στοχοποιούσε αγόρια που είχαν περάσει την ηλικία που επέτρεπε το σεξ και δεν θεωρείτο αποπλάνηση ανηλίκου.

Οι σχέσεις αυτές έγιναν πριν ή και μετά τον γάμο της με τον 32χρονο επενδυτή Πάβο Βιότι το 2018. Η γυναίκα φέρεται να μαγνητοσκόπησε και “ροζ” βίντεο με τον εαυτό της τα οποία διέρρευσαν τόσο στο σχολείο όσο και διαδικτυακά, αλλά οι ερευνητές απέτυχαν να εντοπίσουν την πηγή διαρροής τους.

Η γυναίκα εικάζεται ότι δεν θα διδάξει ποτέ ξανά καθώς παραβίασε κάθε σχολικό κανόνα ή κώδικα ηθικής. Ωστόσο, δεν θα γίνει κάποια πειθαρχική δίωξη εναντίον της από το σχολείο καθώς ήδη έχει παραιτηθεί.

Πάντως, οι γονείς των μαθητών μπορούν να κινηθούν εναντίον της σε αστικά δικαστήρια αν και δεν έχει παραβιάσει οποιονδήποτε νόμο. Η ίδια δεν έχει μιλήσει δημοσίως, και επιπλέον αρνήθηκε να σχολιάσει στους ερευνητές το παραμικρό, είτε αυτοπροσώπως είτε γραπτώς. Δικηγόρος που την εκπροσωπεί ανέφερε ότι δέχεται ψυχιατρική βοήθεια, ενώ ήδη έχει είναι σε διάσταση με τον σύζυγό της.

Ο πατέρας της Ντέιβ Μάλετ είναι καθηγητής Ιστορίας στο ίδιο χριστιανικό σχολείο και προπονεί την ομάδα ράγκμπι. Ο παππούς της Άντονι ήταν πρώην διευθυντής στο ίδιο σχολείο. Η Βιότι ήταν πρώην μοντέλο και σταρ του πόλο, ενώ ως μία από τις “Καλλονές των Σπορ” είχε ποζάρει για το Sports Illustrated το 2009, έναν χρόνο μετά που γνώρισε τον μέλλοντα σύζυγό της.

Το ζευγάρι ερωτεύτηκε το 2008 ενώ έκαναν πεζοπορία στο Κολοράντο ενώ η περιπέτειά τους τους οδήγησε στη Νότια Αμερική, την Ευρώπη και τη νοτιοανατολική Ασία. Επέστρεψαν μαζί στο Κέιπ Τάουν. Παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018. Σχεδίαζαν τη δική τους οικογένεια όταν ξέσπασε το σκάνδαλο που οδήγησε στον χωρισμό τους.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ