Μουσικός παραλίγο να χάσει τη φωνή του για να δωρίσει το ήπαρ του

Παρά τον κίνδυνο να χάσει τη φωνή του, σπουδαστής μουσικών σπουδών με εξειδίκευση στην όπερα δώρισε το ήπαρ του στον πατέρα του που είχε διαγνωσθεί με καρκίνο.

Ο Μαζλούμ Ντογάν, σπουδαστής όπερας στο Πανεπιστήμιο Mimar Sinan Fine Arts στην Κωνσταντινούπολη, έδωσε τρία τέταρτα από το συκώτι του για να βοηθήσει τον 48χρονο πατέρα του Αλί Ντογάν, ο οποίος διαγνώστηκε τον περασμένο Μάιο με καρκίνο και οι γιατροί του έδιναν μονάχα έναν μήνα ζωής.

Αν και ο Αλί Ντογάν διαφώνησε με την απόφαση του γιου του, ο Μαζλούμ αρνήθηκε οποιαδήποτε άλλη δωρεά για τον πατέρα του και ζήτησε από τον χειρουργό Σινάσι Σεβμίς να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του να είναι εκείνος ο δωρητής του οργάνου.

Μετά τη μεταμόσχευση που στέφθηκε με επιτυχία τον περασμένο Αύγουστο, ο πατέρας κατάφερε να βγει νικητής στη μάχη με τον καρκίνο, ενώ ο γιος δεν υπέστη καμία ζημιά στο διάφραγμά του κι επομένως δεν έχασε τη φωνή του.

Ο Ντογάν είπε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu ότι δεν σκέφτηκε στιγμή τα χρήματα και τον βιοπορισμό του μπροστά στην περιπέτεια της υγείας του πατέρα του.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Anadolu, Πηγή φωτό: Anadolu

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ