Τρεις έφηβοι βρέθηκαν περικυκλωμένοι από έξι καρχαρίες – Πώς κατάφεραν να γλιτώσουν – ΒΙΝΤΕΟ

Τρεις κολυμβητές έζησαν μία από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες της ζωής τους, όταν τους περικύκλωσαν έξι καρχαρίες και παγιδεύτηκαν 50 μέτρα από την ακτή, χωρίς τρόπο διαφυγής.

Τα τρία αγόρια, δύο 17χρονοι και ένας 16χρονος, ενώ κολυμπούσαν και έκαναν ψαροντούφεκο στον κόλπο Hamelin της Αυστραλίας, παρατήρησαν ότι ένας καρχαρίας είχε αρχίσει να τους ακολουθεί και επιτέθηκε σε ένα από τα παιδιά.

Κατάφεραν να κολυμπήσουν και να ανέβουν στον ύφαλο, ενώ τρομοκρατημένοι είδαν ακόμα πέντε καρχαρίες να κάνουν κύκλους γύρω από τον βράχο που στέκονταν.

Ο 16χρονος Jedd Falloon, ο επίσης 16χρονος Toby Howe και ο 17χρονος Emilio Gianfrancesco, είχαν πιάσει ένα μεγάλο ψάρι λίγο πριν δουν έναν από τους καρχαρίες να κολυμπάει προς το μέρος τους.

“Από το πουθενά αυτός ο καρχαρίας ερχόταν προς το μέρος μας με 100 μίλια την ώρα και χτύπησε τον Emilio και μετά ερχόταν για εμένα” δήλωσε ο Jedd στο Nine News.

Όταν σκαρφάλωσαν στα βράχια, ειδοποίησαν την κοπέλα του Jedd, η οποία βρισκόταν στην παραλία. Αμέσως στο σημείο έφτασε ελικόπτερο και ένα σκάφος για να μεταφέρουν τα τρία παιδιά σε ασφαλές σημείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ